Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Париж, Стад де Франс, Олів'є.

2020-10-08 13:19 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀Скажу відверто, писати не хотів, змусили. Інші блогери, недвозначними заголовками: "Андрею Николаевичу надо сказать спасибо" "Андрей ...

⠀⠀⠀⠀⠀⠀Скажу відверто, писати не хотів, змусили. Інші блогери, недвозначними заголовками: "Андрею Николаевичу надо сказать спасибо" "Андрей Шевченко - в отставку" "Кого вы хотите видеть главным тренером сборной Украины на ЧЕ?"

Відпрацювавши продовжений контракт, Андрій Миколайович сам подякує і піде, як зізнавався, працювати клубним тренером.

Не хвилюйтесь, наша команда зіграє на Євро з цим тренерським штабом не гірше, ніж з іншим.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀Я згадав учора далекий 1994-й, матч ЛЧ Динамо Баварія. 18-річний Шевченко забив гол, проте партнери не підтримали і Динамо нищівно програло. Молодий форвард не знітився і продовжив кар'єру, отримавши краще визнання таланту футболіста - Золотий м'яч.

Нам другу гру поспіль забивають 17-річні, Фаті та Камавінга. Гвінея, Ангола. Хлопці добилися запрошення в іспанську та французьку збірні. Де ж наші сімнадцятирічні? Невже Україна така заможна, що елітний спорт лише гольф та теніс? Де обіцянки Цітаішвілі конкурувати з Циганковим, де наші юні таланти? Шевченко збирає команду по крихтам, кого він не помітив, хто знає напишіть, будь ласка.

Повірте, будуть у нас свої пацани, на кшалт Фаті, Камавінга, Холанда, будуть виймати воротарі Франції, Іспанії, Німеччини. А поки що, вибачте. Чи потрібен був вчорашній матч? Напевно, він був зайвим, та не провина тренерського штабу, що його переносили. Олів'є вчора на полі, олів'є в думках, а час не чекає, незабаром приїдуть німці. Якщо в нападі вчора більш-менш я бачив ресурс, то захист і воротар зіграли відверто слабко. Можливо, починати гру потрібно більш досвіченими футболістами, можливо, забракло зіграності. Не хочу ставити оцінки футболістам, сподіваюсь, тренерський штаб зробить висновки.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀Чи є в нашої збірної перспективи? Безумовно, так. Зараз ми стали на одну сходинку з командами, як кажуть, топ рівня. Якщо дведеться зробити один крок вниз - не біда. Є хлопці, які хочуть грати, хочуть досягати більшого, хочеться більше таких, більше талантів. Тоді будуть перемоги. А зараз перегорнули сторінку, вболіваємо з надією.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.10.2020, 13:19
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть