Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що ми можемо, а чого не можемо Выбор редакции

2020-10-10 12:16 Ну що, хлопці, тепер ми як Бразилія? Е ні, ще почекайте. Спочатку вийдемо в півфінал ЧС ...

Ну що, хлопці, тепер ми як Бразилія? Е ні, ще почекайте. Спочатку вийдемо в півфінал ЧС і вже там програємо 1:7. А влетіти в товариському матчі кожен може. Ще рік назад розбили Сербію у Львові в ідеальному, казковому матчі. А тепер самі програємо в одні ворота. Чемпіонам світу французам? Але ж 1:7! Це багато.

Давайте так. Франція забивала по чотири на чемпіонаті світу Аргентині і Хорватії. Та й тепер така мода вже пішла. "Барселона" зім'ята "Баварією" - 2:8, "Ліверпуль" з якогось переляку пропускає 7 від "Астон Вілли". А згадайте, рік тому хорвати "проковтнули" 6 від іспанців, через 2 місяці після фіналу ЧС.

Якщо ж абстрагуватись від рахунку і прорахувати на кілька кроків вперед? До того як насолоджуватись переможною грою з Сербією, ми програвали 1:4 словакам. Який напрямок вибрав Шевченко ви пам'ятаєте? Всі ж казали, що це авантюра. Україна так не зможе грати. До того ж цю гру вибудовували з оновленим складом. І лише щось почало вимальовуватись - вірус. Чемпіонат Європи перенесли на рік. Ті люди які мали складати основу збірної, почали деградувати. Пятов, Марлос, Коноплянка - буквально на очах втрачають кваліфікацію.

А у нас є молоді чемпіони світу. Що робити з ними? Пригадайте як в 1990 році Лобановський довірився досвідченим гравцям, не наважившись ввести до складу прогресуючу молодь. І коли випав перед чемпіонатом Михайличенко, не знайшлося заміни. А кілька молодих мотивованих гравців ймовірно б додали енергії і допомогли б ветеранам показати все найкраще, що вони безумовно вміли. В результаті постраждали і ті і інші.

Тепер ще трішки по персоналіям.

Воротар. Всі уже кричали, щоб в товариському матчі поставити не Пятова. Значить Лунін, якщо ж не міг зіграти - то логічно Бущан. Для Георгія це дебют, лише рік вважається основним у "Динамо". Це ще навіть не рівень групового турніру ЛЧ. Добре грає на лінії, не боїться грати ногами. Але в грі на виходах, ще є куди рости. Нічого наб'є шишок в новому сезоні і буде бойовою одиницею на ЄВРО.

Лівий захисник. Є Миколенко. Але ж все одно потрібно мати запасного. А де давати шанс, як не в товариському матчі. Дві кандидатури - Михайличенко і Соболь. Дали по тайму зіграти.

Лівий центральний. Матвієнко. Також потрібен запасний. Хто? Фактично вимушено пробуємо Миколенка (як Луческу в "Динамо"). Інший варіант - Чеберко. Вийшов на другий тайм. Потрібно щоб хоч грав в основі в "ЛАСКу". Віримо що зможе.

Правий центральний. Кривцов. По-перше далеко не ідеальний варіант. Самі знаєте. Яка заміна? Молодий Попов. Міцний, добре грає головою. Але зараз Луческу дав шанс юному Забарному. Шевченко логічно пішов таким же шляхом.

Правий захисник. Взагалі ахова ситуація. Уже ніби мав грати Караваєв. Але побачили, що не тягне дві гри підряд. Може, як з Сербами, феєрити, а може бути в'ялим і не активним. Підійшов Тимчик. Ніби непогано. Та травмувався. Які ще варіанти? Логічно, що той хто грав на цій позиції у чемпіонській молодіжці - Конопля. Мобільний хлопець, але ще не вистачає фізичної міці.

Опорник. Основний - Степаненко. Значить випускаємо Сидорчука? Але через три дні гра з Німеччиною. Тому Харатін. Людина яка не підійшла "Динамо". Просто програв конкуренцію. Піднімається в "Ференцвароші". Вже вийшов в ЛЧ. Це чудово. Даємо шанс. Але не потрібно одразу очікувати чогось неймовірного.

Два центральні півзахисники. Малиновський і Зінченко. Руслан на сьогодні найкращий у збірній. Замість травмованого Зінченка - Шапаренко. Хто такий Шапаренко? Людина, що як фенікс відродилась з допомогою Луческу. Талант очевидний. Ще як навчиться бити штрафні - ціни йому не буде. А хто ще може вийти в цій зоні? Напевно Буяльський. На біду пошкодження. Вийшов Макаренко. Як варіант. Знаємо, що людина з світлою головою. Габаритами не вийшов. Важко на стандартах.

Лівий вінгер. Коноплянка. Навіть здоровий Євген нас уже не влаштовує. А заміни адекватної взагалі не має. Напевно треба награвати Циганкова. Не зручно йому там. Але такого таланту тримати в резерві? Вийшов Зубков. Для "Ференцвароша" добре, для матчу з Францією - ризиковано. До того ж нещодавно лише оговтався після травми. Я б не списував одразу цей варіант.

Правий вінгер. Ярмоленко. Не грає у Мойєса. Тому не потрібно берегти сили. Але й перевантажувати також не логічно. Ще й грав більше в центрі вимушено.

Ну й нападник. Яремчук. Протеже Шевченка. Довіру почав виправдовувати. Не найкращий психологічний стан - не відпустили з "Гента". Хто запасний? Мораєш? Нічим не довів потрібність у збірній. Схоже, що і Шевченко це розуміє. Ймовірно як і Луческу буде довіряти Супрязі. Але це ще все попереду.

Далі екзаменують німці.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.10.2020, 12:16
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 1 : 0   19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть