Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тореадор з Двірківщини Выбор редакции

2020-10-14 16:26 Матч Україна - Іспанія чомусь мені нагадав кориду. Іспанці в ролі вгодованого молодого бичка, а проти ...

Матч Україна - Іспанія чомусь мені нагадав кориду. Іспанці в ролі вгодованого молодого бичка, а проти них тореадор Шевченко.

Дуже сподобалося, що вже в грі з Німеччиною наш тренер почав робити висновки. Він відійшов від звичної тактики контролю м'яча. Поменшало ризикованих дій біля власних воріт. А наш захист стало проходити значно важче.

І саме з цієї точки зору було цікаво, як відреагує Шевченко на поразку від Іспанії місячної давності. Реакція дуже порадувала.

Можливо обставини ще й допомогли. З тим кадровим ресурсом, що був у наявності,можна було зіграти тільки як Луческу з Алкмааром. Звісно клас "фурії рохи" значно вищий за АЗ. Тому довелося більше хвилюватися.

Однак іспанський бичок все намагався через фланги пройти. І попався. Центр наше слабке місце. А вони флангами. Фаті цього разу закрили на глухо. "Регбіста" тримати було важче. Але добре, що він прямолінійний і без фантазії. О, для Англії 80-х би підійшов. Та він там і грає.

Вимотали бичка, заколисали, виманили на себе. І укол свіжим вістрям. Геніально!

Трішки по персоналіям.

Георгій БУЩАН. З кожною грою все краще. Тепер молитись на П'ятова точно не має причин. А ще ж в заначці Лунін з Мадриду!

Ілля ЗАБАРНИЙ. О це знахідка! Проскочив всі молодіжки. Особливо тішить його психологічна сторона. Звичайно ще будуть мідні труби. Але нове покоління більше стійке в цьому смислі.

Віталій МИКОЛЕНКО. З таким типажем як Жиру - важко. А вже в німців і іспанців такого не було. І проблем було менше. Швидкість допомагає грати на випередження і встигати підстраховувати інших.

Едуард СОБОЛЬ. Через "регбіста" Адама Траоре виглядало, що провалювався. Однак в центр його майже не пускав. А з флангу той міг робити лише простріли.

Сергій СИДОРЧУК. Степаненко можливо й кращий на цій позиції. Для сьогоднішнього ж "Динамо" не замінний. Дуже допоміг в останніх двох матчах. Караваєв отримав підтримку . І Фаті цього разу "з'їли".

Євген МАКАРЕНКО. Нам був дуже потрібен ще один гравець, що вміє захищатись. Євген грає давно на цій позиції. Досвіду у нього більше ніж у Харатіна.

Микола ШАПАРЕНКО. При такій грі, як було з іспанцями, краще б підійшов Буяльський. Ми хочемо щоб Шапаренко був як Малиновський? Ну він ще має набрати фізично. А за потенціалом він мені здається навіть кращий.

Андрій ЯРМОЛЕНКО. Такий стиль гри навіть більше підходить Андрію. Якби суперник не був такий грізний, то в атаці він би зробив більше. А так допомагав перекривати фланг захисту. З Караваєвим знаходить спільну мову найкраще.

Олександр ЗУБКОВ. Шевченко ніби прислухався. Випустив Зубкова в основі, щоб той допоміг Соболю. А потім дав "свіжачка" Циганкова. Взагалі Олександр і раніше в Маріуполі виглядав перспективно. У "Ференцвароші" ще більше змужнів. Подобається його здорова агресія і нахабність.

Роман ЯРЕМЧУК. Знаєте що. Помітно, що Роман зараз не в найкращому психологічному стані. Хотів перейти вже в більш серйозну команду. Не відпустили. Але в старанні не відмовиш. Та форварду треба забивати. Можливо вже в листопаді прийде його час.

Віктор КОВАЛЕНКО. Вимушена заміна. Сидорчук втомився. Намагались освіжити центр. Вважається, що Коваленко краще бореться. Не дуже це помітно. Але інших варіантів у Шевченка не було.

Віктор ЦИГАНКОВ. Футболіста видно з перших дотиків до м'яча. А як Віктор виконав правою! Ще б форму набрав швидше. І з болячками справився.

Як будемо грати в листопаді? Про це думати зараз зарано. Ще багато води втече.

P.S. Шевченко має подякувати Луческу?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.10.2020, 16:26
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть