Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перший млинець нанівець?

2020-10-20 23:29 Привіт, шановні вболівальники Динамо. Відшумів Олімпійський, роз"їхалися команди, треба зробити маленькі висновки. Буду щирим, мене вперше ...

Привіт, шановні вболівальники Динамо. Відшумів Олімпійський, роз"їхалися команди, треба зробити маленькі висновки. Буду щирим, мене вперше за багато років єврокубків сьогоднішня гра киян не дратувала. Луческу правий, хлопці вже герої, що беруть участь в найпрестижнішому клубному турнірі.

Ювентус, на відміну від нас, добре підсилився, футболістами, які грали в італійській серії А - К"єза та Кулусевські, постріл останнього невдало відбив Бущан, а Мората, який прийшов з Атлетико двічі розписався в наших воротах.

Фредеріко ж добряче поганяв динамівський правий фланг. Наше підсилення, швидше, на перспективу, хоча Бєлуце, сподіваюсь, незабаром побачу.

Італійці виглядали впевненіш, проте і динамівці відбивались не навмання, про що свідчать три гірчичника "Старої синьори", напевно, тому вона і стара, і, взагалі, гегемон італійського футболу.

Паралель з нашою збірною, коли молодь, тричі програвши, перемогли Іспанію, так і проситься до Ліги чемпіонів. Ювентус з Барсою фаворити, та Динамо швидко вчитиметься Сьогодні я не маю претензій до тренерського штабу. Своєчасні заміни, логічні позиції футболістів, найсильніший на сьогодні склад Не міг Миколенко відразу ефективно грати на фланзі, Попова на 2 тайми ще не вистачає. І Буяльский із Супрягою тільки-но залікували пошкодження. Критикувати нікого не буду, хвалити також, на полі була команда, без паніки, спокійно без метушні грали проти авторитетного суперника.

Хотілося б мені побачити штурм італійських воріт віразу після пропущеного голу, на жаль, молоді хлопці не так швидко оговтались, як роблять це більш досвічені команди.

Саме корисне сьогодні, саме необхідне - досвід, гра є, прийдуть і голи, прийдуть перемоги.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.10.2020, 23:29
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть