Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Орли зелені

2020-10-29 23:46 Не хотілося по гарячих слідах робити висновки. Емоції заважають як відомо аналізу. Тому взяв невеличку паузу. ...

Не хотілося по гарячих слідах робити висновки. Емоції заважають як відомо аналізу. Тому взяв невеличку паузу. Послухав коментарі. Думки експертів. Прийшов до наступного.

Досвідчений тренер київського "Динамо" Мірча Луческу тактично переграв свого опонента. Можливо я потрапив на не найкращий матч у виконанні "Ференцвароша".

Напевно це був найпростіший суперник в цьому сезоні для "Динамо". Навіть розібраний "Гент" мав аргументи. Там були люди, що виділялись класом. "Ференцварош" же відверто розчарував. Як же тоді команда Реброва зуміла уникнути поразки?

За перебігом цей матч мені нагадав гру 1997 року з "Ньюкаслом". Перевага однієї команди була очевидною. Але результат виявився іншим. Тоді "Динамо" не вистачило досвіду. А цього разу не вистачило сил.

Я вже десь писав раніше, що помітив де-яку втому, що накопичилась у гравців "Динамо". В першу чергу психологічну. Фізично ще тримаються більш-менш. Це пов'язано з тим, що в останні сезони гравці "Динамо" не звикли грати на межі своїх можливостей кожну гру. Пам'ятаєте які були "гірки"? А тут ще додався календар, який став таким щільним через коронавірус. Матчів справді дуже багато. І прохідних немає.

З іншого боку для "Ференцвароша" сезон проходить у такому ж графіку. І те що угорська команда витримує його - заслуга тренера Реброва.

В конкретному матчі було помітно, як хвилювався наставник господарів. Він бачив, що аргументів у його команди майже не має. Клас гравців "Динамо" був помітний. Досягнувши впевненої переваги в рахунку, кияни контролем м'яча намагались довести матч до перемоги. І навіть пропустивши м'яч (удар Нгуена вийшов безжально точним), я не побачив, щоб ніжки у гравців "Динамо" затрусились.

Бракує нам форварда. Супряга справді не вражає. І якби були б інші кращі варанти Луческу б посадив Влада на лавку. Фол Сидорчука - через надмірне бажання і накопичену втому. Але заміни йому зараз не має також. Без нього в Барселоні буде взагалі сутужно.

Відсутність достойної лавки запасних провина не стільки тренера. Луческу тому й не робив заміни.

Для "Ференцвароша" це буде єдине набране очко в цій Лізі чемпіонів. Я в цьому майже не сумніваюсь.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.10.2020, 23:46
29.10.2020, 23:46
355784 1 auto-mihail36
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть