Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольний тиждень Выбор редакции

2020-10-31 10:55 Продовжую футбольний щоденник. Події тижня найважливішою подією для вболівальників київського "Динамо" був матч ЛЧ в Будапешті. ...

Продовжую футбольний щоденник.

Події тижня

  • найважливішою подією для вболівальників київського "Динамо" був матч ЛЧ в Будапешті. Перчику додавало те, що тренером "Ференцвароша" є Сергій Ребров. Окрім того, у складі угорської команди грають два українські збірники - Харатін і Зубков. Однак гра господарів поля абсолютно не вразила.

Підбір виконавців не дозволяє "зеленим орлам" демонструвати високий рівень. На мій погляд "Ференцварош" найслабша команда в цьогорічній ЛЧ. Тому вихід такої команди в груповий турнір доводить високу кваліфікацію тренера Реброва. Помітно було хвилювання Сергія Станіславовича до матчу. І коли камера показувала Реброва в першому таймі - в очах тренера я бачив розгубленість. На що він міг сподіватись? На фарт і розслабленість суперника в другому таймі. Тепер щодо нашої команди. Підтвердилось моє спостереження. У киян накопичилась втома. В першу чергу психологічна. Гравці закономірно не готові видавати результат постійно. Останні сезони футболісти "Динамо" не грали в такому графіку. Якщо ноги ще по інерції біжать, то блиск в очах вже відсутній. Потрібне перезавантаження. Це вже робота для тренерів.
  • продовжує дивувати Луїш Каштру з донецьким "Шахтарем". Звісно цього разу фарт був на стороні "помаранчево-чорних". Коли Лаутаро Мартінес не влучив в порожні ворота з близької відстані - стало зрозумілим, що то був не день "Інтера". Схоже це зрозуміли і гравці з Мілану. Що ж, отримавши такий гандикап після двох турів, "Шахтар" має можливість замахнутись на євровесну.

  • третій наш представник в єврокубках "Зоря" знову продемонструвала непогану гру. Цього, щоправда, не вистачило щоб здобути перші очки. Ніяк Скрипнику не вдається збалансувати гру. Разючі уколи "Браги" на старті матчу стали откровенням. Той футбол в який намагається грати Скрипник потребує надійності в центральній зоні. Іванисеня, хоч і забив гол престижу, не вселяє оптимізму. Окрім того "Зорі" ще й не фартить.

  • на цьому тижні відбулося "ель-класико". Вперше за порожніх трибун. Тепер ми бачимо, що таке футбол без глядачів. Навіть такий статусний матч втратив свій лоск. Для "Реала", після останніх невдач, результат був важливіший. Вони його й досягли. Хоча більш справедливим підсумком матчу була б нічия. До "Барселони" ми приглядаємось пильніше. Мессі в ролі "фальшивої дев'ятки" - це цікаво.

  • Матч тижня

    "Венло" - "Аякс" - 0:13! В Нідерландах завжди забивають чимало. Але щоб таке! Це рекорд навіть по їх міркам. Молодий нападник амстердамців Лассіна Траоре забив 5 м'ячів. Як завжди захоплюємося вмінням знаходити талантів по всьому світу.

    Казус тижня

    В матчі ЛЄ "Арсенал" - "Дандолк" не зафіксовано жодного порушення правил зі сторони гостей! Це очевидна аномалія. Скромний за європейськими мірками "Дандолк" повинен був кістьми лягати, щоб не програти з великим рахунком. Натомість і рахунок скромний і фолів не було. Як так? Де-які гравці ірландців більше схожі на регбістів, а грали мов плюшеві ведмедики. Думаю тут щось не чисто.

    Ганьба тижня

    Ми вже звикли до матчів "Шахтар" - "Маріуполь". Та як же важко з таким миритися. Ганьба називати таке футболом. Окрім того, що результат матчу легко передбачити, ще й перетворюють матч на пародію. Орендованим гравцям не дозволили грати. Добре, що хоч набрали 11 для виходу на поле. Наступного разу не вистачить. Нічого будуть виходити в не повному складі. Правила футболу дозволяють. Більше того, забити все рівно можуть лише з пенальті. Ну як це побороти?

    Анонс

    31 жовтня (субота)

    19:30 "Динамо" Київ - "Дніпро-1"

    Матч на прохання "Динамо" перенесли до Києва. Кияни несуть чергові втрати. Через коронавірус вибув другий голкіпер команди. Тепер вимушено має дебютувати 18-річний Нещерет. А ще ж будуть відсутні через різні причини Бущан, Миколенко і Шапаренко. Очки втрачати не хочеться. Залишається сподіватись на резерв.

    01 листопада (неділя)

    18:30 "Манчестер Юнайтед" - "Арсенал"

    Це вже не те статусне протистояння Фергюсон-Венгер. Нові люди - нова обгортка. "Червоні дияволи" будуть фолити. Але чи це допоможе виграти? Артета ймовірно намагатиметься знову тактично обіграти Сульшера. Від захисту у іспанця непогано виходить. Та ще потрібно, щоб почав знову забивати Обамеянг.

    03 листопада (вівторок)

    19:55 "Шахтар" - "Боруссія" М

    Неочікувано донецька команда лідирує в групі. Не без фарту. Та все ж . Німці ж грають в 2:2. Буде весело.

    22:00 "Реал" - "Інтер"

    Фаворити групи самі себе загнали в кут. Тому матч набув більшого значення. Коли мадридців кусають за одне місце, вони починають грати зібрано.

    04 листопада (середа)

    22:00 "Барселона" - "Динамо" Київ

    Наступна гра з "Шахтарем" більш важлива з стратегічної точки зору. Але не хотілося б щоб в Барселону їхали туристами. Однак відсутність лідерів команди: Бущана, Бойка, Миколенка, Сидорчука неодмінно позначиться на грі. Настав час демонструвати характер.

    05 листопада (четвер)

    22:00 "Зоря" - "АЕК"

    Пора вже фарту повернутись обличчям до Скрипника. Не думаю, що греки здатні кусати настільки сильно як "Брага". Потрібно брати вже перші очки.

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    31.10.2020, 10:55
    sergiomole1
    Автор:
    (sergiomole1)
    Статус:
    Старожил (788 комментариев)
    Подписчиков:
    3
    Медали:
    Выбор редакции × 141
    Топ-матчи
    Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
    Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
    Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
    Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть