Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Не Містер, а Хитрий Лис

2020-11-08 19:14 Деякі люди лише старішають з кожним роком, а Мірча стає все хитрішим. І обхитрив він не ...

Деякі люди лише старішають з кожним роком, а Мірча стає все хитрішим. І обхитрив він не кого-небудь, а самого Суркіса-молодшого, відомого тим, що не дозволив ще жодному тренерові виявитися правим після кар'єри в Динамо.

Що чекали від Луческу на початку роботи в нашому клубі? Півтора десятка бразильців, п’ятьох румунів і одного вірменина на фарт.

Що Мірча вимагатиме від Суркіса, щоб той в різних банках пошукав мільйонів двадцять вічнозелених і вічнобажаних в усьому світі долярів на трансфери.

Натомість отримали хід конем – а що ви ще від румуна чекали? – Мірча заявив, що працюватиме з талановитою динамівською молоддю. Вже на цьому етапі Хитрий Лис з’їв перше курча, не чекаючи осені. Бо ситуація була безпрограшна. Не вийдуть в Лігу Чемпіонів, то завжди можна сказати, що цей склад нікудишній і потрібні трансфери. А якщо вийдемо, то вже отримаю цілий чемодан бразильських кудесників.

Вийшов, чим несподівано вразив Ігоря, який вже забув мелодію Ліги Чемпіонів і… знову переграв відомого гравця в азартні ігри. Бо трансферів і посилення клубу не отримав, хоча своїх бразильця і румуна в склад прописав. На фарт, судячи з їхнього рівня, не інакше. А раз не отримав посилення, то можна програти все і Суркіс навіть слова не скаже, бо всі козирі давно на руках у Хитрого Лиса.

А тут ще короновірус. Тепер навіть після поразки 0-3 вдома, на кров від плоті Олімпійському, від вражини лютої донецької, не посміє Ігор покритикувати Мірчу. Нас ще попереду чекають поразки і навіть погроми, але винні будуть хто завгодно: Монзуль або Сидорчук, короновірус або масони, Ахметов або Денісов. А Хитрий Лис буде стояти і хитро усміхатися…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.11.2020, 19:14
08.11.2020, 19:14
356419 2 SergiyS, auto-sergj20
auto-hmlnik
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть