Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трішки про матч ДК - Шахтар + опитування

2020-11-09 02:51 Доброго всім ранку\дня\вечора. Хотів би дізнатись думку вболівальників про останній матч, а конкретно про План на ...
09.11.2020, 02:51

Доброго всім ранку\дня\вечора.


Хотів би дізнатись думку вболівальників про останній матч, а конкретно про План на гру.
Від себе скажу що в неділю, в день матчу з Шахтарем я бачив наступну картину:
1) В нас:
-обезкровлений склад ( мінімум один 100% гравець основи, якому немає повноцінної заміни вже рік, дуже мала кількість опцій на лавці)
-майже ідентичний склад матчу з Барсою (мені особливо згадується Родрігес і Циганков - які постійно вибігали в кроси в контр-атаку, яка в нас часто починалась в районі лінії свого штрафного майданчика, якщо не з самого штрафного. Взагалі по інтенсивності роботи - щось схожого як в матчі в Іспанії я не згадаю). Ідентичний склад - помітна втома, відповідно вказати футболістам відбігати в пресингу весь матч точно Луче не вздумав би.


2) в кротів:
- коронка пройшла, склад повноцінний - опцій багато. Як хоч так і тасуй
-зовсім інша мотивація - їх сильно розмазали по полю німці, взагалі без шансів. При тому що прогнозували що після перших двох турів - це не самий страшний соперник.
Якщо ми виступили (хоч і програли) ще досить не погано, то в них зовсім інша мотивація була, доводити їм було що


Дивлячись що тактика "Сісти в оборону-але-не-автобус і бігать в контри" давала свій результат ( в тч. і в матчі з шахтарем в цьому сезоні) мені особисто здавалася єдиним адекватним рішенням. В автобус сісти - точно отримали б не один, в атаку з кротами грати сильно небезпечно з їхніми крайками. Я вже мовчу про те що в нас з побудовою позиційних атак дуже туго.


Єдине чого я особисто не зрозумів (або просто не побачив) - мотивації "порвати принципового соперника" я не побачив. Сидора і його політ в ноги не рахуєм - це трохи інше)


Тому, в підсумку - я бачу цілком логічний план на гру "Вперед не рвемся, сподіваємся на контри і наших крайків (знову ж таки - втомлених)". Це в умовах які я (СТРОГО СУБ'ЄКТИВНО) бачив перед матчем і описав вище.


Хотів запитати у відвідувачів сайту їхню думку - що все таки з планом на гру? Різняться думки, хоч і зрозуміло що на емоціях.
Нема варіанту що підходить - в коментарі.


P.S. Тема Сидора - окрема розмова. Щось висловлюти не бачу резона - солідарний з дописувачами під постами про матч
P.P.S. Треба також враховувати що - так, від помилок ніхто не застрахований, але ляп як сьогодні в Нещерета в плані не прописується. Дивлячись як складалась гра (по моєму відвертих пожеж в нашому штрафному до 1 голу не було) - це сильно і сильно поміняло гру
P.P.P.S. Суддівство - все стабільно. Просто цікаво не бажання дивитись ВАР коли в цьому є потреба - такий задум, щоб не попортити гру ржавим? чи просто нулячий рівень кваліфікації як судді?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть