Ахметівська кротоферма.

Темы:
Украинский футбол

Невже ще хтось дивиться оті Ф1-Ф3 та "великий футбол"?????? Це так звані кАНАЛИ,які були створені ахметівською кротофермою спеціально для тиску та обсирання найкращої команди України київського "Динамо"!!! Як тільки пенісов та його недоексперди не вислужуються перед рудим злочинцем,щоб відпрацювати свої срібняки!

Я не думаю,що вболівальники всі кинулися оплачувати вищевказані канали ахметівській кротофермі,щоб дивитися футболи на їхніх ресурсах! У нас є і альтернативні безкоштовні канали в Інтернеті! І я впевнений,що зубожілий укр.народ у своїй більшості і до того не міг оплачувати кабельні мережі(Воля),де паслися вказані канали,а тепер і подавно! Вони і раніше програвали у кількості глядачів порівняно з "ПРО ФУТБОЛОМ",а тепер тим більше! Так і збанкротувати можна! І,як треба не любити Україну та її вболівальників,щоб не показувати УПЛ,ЛЧ.ЛЄ!!! Ми ще раз усі переконалися в сепаратизмі отої кротоферми та її рудого злочинця,які вже 6 років стали ворогами народу України! Нехай вертається ШД в Маріуполь,де оформлений,і грає там,а не на Олімпійському,де повинна грати найкраща команда України -КИЇВСЬКЕ "ДИНАМО"!!!

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3263 комментария)

Подписчиков: 7

5 комментариев
Лучший комментарий
  • Leonid - Наставник
    26.11.2020 18:55
    Можно вечно смотреть, как течет вода, горит огонь и Ф1, когда играет ШД и Боруссия М. Как бонус: на лицо Морозова после этих игр в Ніч Ліги Чемпіонів
    • 3
Комментировать