Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Після роботи з Лобановським Шевченко не завжди розумів тренера "Мілана"

2020-11-29 13:09 Взято отсюда Колишній гравець і тренер "Мілану" Карло Анчелотті розповів, як йому доводилося працювати й сперечатися ...

Взято отсюда

Колишній гравець і тренер "Мілану" Карло Анчелотті розповів, як йому доводилося працювати й сперечатися із українцем Андрієм Шевченком.

"Багато разів мені доводилося зупиняти його, і я ніколи не бачив його втомленого, він мав надзвичайну витривалість. Він ніколи не відчував втоми, здавалося, нічого йому не було страшне.

На тренування він завжди приїжджав найпершим, ми проводили сеанси витривалості, бігу, і він завжди перемагав усіх.

У 2003 році, після матчу проти мюнхенської "Баварії", я дав йому два дні відпочинку і сказав: "Андрій, не приходь завтра тренуватися, залишайся з родиною, відпочивай. Не можна так працювати, ти ніколи не зупиняєшся, з часом ви відіб'ється на твоєму здоров'ї. Він відповів: "Тренер, що я зробив неправильно? Чому ви так ставитеся до мене? Я зовсім не втомився".

Моя пропозиція образила його, хто знає, який біс перебуває у його в голові.

Він додав. "Якщо в Україні дають вихідний день, це означає, що у гравця не все добре. Полковник Лобановський не сприймав таких речей. Я хочу вигравати якомога більше, і все це може прийти лише на тренуваннях. Я не хочу відпочивати. Мені це не потрібно, в Україні я тренувався на льоду при -10, поки не падав. Будь ласка, містер". Після такої відповіді, як я міг сказати йому ні? Це був ідеальний автомобіль, суміш класу, техніки, швидкості та непередбачуваності.

Він мчав до мети, як мало хто. Він забивав усіляко: правою ногою, лівою, головою, штрафними ударами, дальніми ударами, у нього було все: такого гравця хотів би кожен тренер. Шевченкові, звичному до тренувань на льоду України, наші заняття здавались прогулянкою в парку".


А когда Шева вернулся в Динамо, то услышал от болельщиков: "Пазик тянет одеяло на себя"... А когда стал тренером, то местные знатоки футбола (особенно тренерского дела) в выражениях вообще не стеснялись.

Неудивительно, что старания старых болельщиков освещать в блогах историю киевского Динамо порой вызывают к жизни "посты", в которых нет ничего, кроме гнусных по своей сути личных выпадов. Но не могу сказать, что это уникальное явление, присущее лишь нынешнему поколению: в свое время на футбольной брехаловке в адрес Лобановского высказывались и похлеще. Доставалось и Блохину. Однако история рассудила иначе.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.11.2020, 13:09
auto-zelenka
Статус:
Эксперт (11330 комментариев)
Подписчиков:
45
Медали:
Выбор редакции × 61
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть