Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Псевдовболівальник

2020-12-09 19:36 Ох скільки ж тут вболівальників Фраді!!!! Почитав ниття мадярів, почитав ниття на шуріку і різниці не ...

Ох скільки ж тут вболівальників Фраді!!!! Почитав ниття мадярів, почитав ниття на шуріку і різниці не побачив... Тут за кого "за Динамо чи за мєдвєдь?". Вчора гра була не ах, але що було очікувати, коли на карту поставлений РЕЗУЛЬТАТ. Я бачив дуже мало ігор з відкритим футболом в ФІНАЛАХ, а це був ФІНАЛ, фінальний акорд цієї осені, якого не було вже давно, з часів того ж таки Реброва.

Був період, що мені просто не хотілось дивитись ігри Динамо (от такий я псевдовболівальник), все було передбачувано, а зараз спостерігати за роботою тренера цікаво. Є думка, ідея, структура, виконання... Результат. Всі ми згадуєм Динамо Лобановського. Але чи згадуєм ми самі ігри? Ми в більшості згадуєм результат. 3-0, 4-0 Барсі, 1-1 з Ювентусом, 1-4 вдома... Хто згадає СКІЛЬКИ моментів створювали і не реалізовували наші суперники??? Не подобається гра,- не дивіться, дивіться кінцевий результат. Для мене важливіше ВИГРАТИ при поганій грі, ніж програти при хорошій, можна попрацювати над помилками і рухатись далі. Я не з захватом сприйняв Луческу на посаді головного тренера Динамо, але сумнівів в кваліфікації його не було. Людина прийшла на посаду і відразу почала працювати і давати результат, а з ким? З дітьми, без будь-якого підсилення... А це - МАЙБУТНЄ.

П.С. Я думаю ті, хто "краще згідні були, щоб Динамо вчора програло" втратили право коментувати ігри динамівців в Євровесні... Такой лєс,- нєт дєрєвьєв.

Всім гарного настрою

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.12.2020, 19:36
DIARO
Автор:
(DIARO)
Статус:
Наставник (1012 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть