Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

УЄФА відібрав у України пряму путівку в груповий етап Ліги Європи. Всьому виною новий євротурнір

2020-12-11 11:07 Днями УЄФА остаточно затвердив формат єврокубків в сезоні-2021/22. І там відбулися серйозні зміни в порівнянні з ... УЄФА відібрав у України пряму путівку в груповий етап Ліги Європи. Всьому виною новий євротурнір

Днями УЄФА остаточно затвердив формат єврокубків в сезоні-2021/22. І там відбулися серйозні зміни в порівнянні з тим, що ми маємо зараз. Найголовніша інновація - старт Ліги конференцій, яка стане третьою за силою турніром Європи.

І найголовніша новина для України - це, безумовно, той факт, що УЄФА відібрав у нас пряму путівку в груповий етап Ліги Європи.

Крім того, в кваліфікації ЛЄ від нашої країни буде грати тільки одна команда.

Отже, бронзовий призер чемпіонату України (або володар Кубка країни, якщо це буде не учасник Ліги чемпіонів) стартуватиме з раунду плей-офф. За крок до групового етапу. При цьому, якщо нашій команді не вдасться подолати цей бар'єр, вона відправиться безпосередньо в групу Ліги конференцій.

Щоб дістати пряму путівку в групу ЛЄ Україні потрібно в таблиці коефіцієнтів бути мінімум на 7-му місці. А цього не було за підсумками минулого року (9-я позиція), а також не передбачається в цьому сезоні (вище 11-й не піднімемося).

На щастя, в Лізі чемпіонів все залишається на своїх місцях. Чемпіон потрапить відразу в групу в сезоні-2021/22, а віце-чемпіону гарантовано місце в основному раунді Ліги Європи, якщо не вдасться пройти відбірковий етап в ЛЧ.

А що стосується Ліги конференцій, то в цьому турнірі в сезоні-2021/22 від України зіграють відразу два представники.

Джерело: White Blue Team | Динамо Київ

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.12.2020, 11:07
touri7t
Автор:
(touri7t)
Статус:
Старожил (906 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть