Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Неофіційний Кубок Володарів Кубків 2019/2020 рр. - щасливий індіанський випадок

2020-12-27 17:59 Переможець Ліги Європи: іспанська «Севілья» не може отримати це трофей, оскільки не була ані переможцем, ані ... Неофіційний Кубок Володарів Кубків 2019/2020 рр. - щасливий індіанський випадок

Переможець Ліги Європи: іспанська «Севілья» не може отримати це трофей, оскільки не була ані переможцем, ані фіналістом Копа Дель Рей попереднього сезону. Аналогічно фіналіст – міланський «Інтер», який кваліфікувався в ЛЄ через сито Ліги Чемпіонів. Їхні суперники по півфіналу теж відпадають: МЮ не дійшов до фіналу Кубку Англії в 2019 р.

, а донецький «Шахтар» був чемпіоном України та виступав в ЛЧ.

На рівні чвертьфіналів переможця теж встановити неможливо. Суперник «Севільї» - англійський «Вулвергемптон», кваліфікувався в Лігу Європи із 7 місця в Прем’єр-лізі, візаві «Інтера» - леверкузенський «Баєр» посів третє місце в своїй групі в Лізі Чемпіонів, МЮ вибив на цій стадії чемпіона Данії попереднього сезону – «Копенгаген», а «Шахтар» пройшов хоч і володаря Кубку Швейцарії – «Базель», але ця команда розпочинала свій шлях в тогорічних єврокубках саме із Ліги Чемпіонів.

Одна восьма теж не принесе імені переможця: «Рома», яка вилетіла від «Севільї», вистапала в єврокубках через своє місце в національній першості, так само як і суперники «Інтера», МЮ та «Шахтаря»: «Хетафе», ЛАСК та «Вольфсбург» відповідно. Решта команд, які в тому сезоні вилетіли на цій стадії: «Істанбул Бешакшехір», «Олімпіакос», «Глазго Рейджерс» та «Айнтрахт» теж не можуть претендувати з цієї ж причини.

Тому вперше в цьому дослідженні ми доходимо до стадії 1/16 фіналу Ліги Європи. «Севілья» на цьому етапі вибила чемпіона Румунії попереднього сезону ЧФР «Клуж», а «Інтер» - чемпіона Болгарії «Лудогорець», тому ці команди автоматично не претендують. «МЮ» та «Шахтар» вибили інших чемпіонів своїх країн: «Брюгге» та «Бенфіку». Аналогічно, не могли похвалитися кубковими успіхами попередного сезону"Еспаньйол", "Брага", "Селтік" та "АПОЕЛа", які вилетіли від чотирьох інших чвертьфіналістів: "Вулвз", "Баєра", "Копенгагена" та "Базеля".

І, нарешті, суперник «Роми», яка вилетіла від «Севільї» в одній четвертій – фіналіст Кубку Бельгії «Гент», і стає тією, командою, яка здобуває неофіційний КВК сезону 2019/2020 рр.

Ворота «індіанців» в тому сезоні захищав Томас Камінскі, бельгієць польського походження, котрий з цього сезону захищає кольори англійського «Блекберна» в Чемпіоншипі. Пару центрбеків склали українець Ігор Пластун (3 матчі за Україну) та гравець збірної Камеруну Мікаель Нгадеу-Нгаджуї (24 матчі, 2 голи), який до того багато пограв в Румунії та Чехії. На флангах діяли два 33-річні ветерани: шведський збірник Мікаель Лустіг (87 матчів, 6 голів за збірну Швеції), котрий з цього сезону виступає на батьківщині за АІК та екс-гравець збірної Гани (5 матчів) Нана Асаре.

Трійку півзахисників склали молодий француз, вихованець ліонського «Олімпіку» Еліша Овусу та два досвідчені бельгійці Вадіс Одіджа-Офое (5 матчів за «червоних дияволів») та Свен Кумс, якого часто підміняв інший співвітчизник Брехт Деягер. Інколи виходив на заміну і ще один українець Роман Безус (20 матчів, 5 голів за Україну).

Нарешті попереду діяли молода зірка канадського футболу, 20-річний Джонатан Дейвід (12 матчів, 11 голів за «кленових листків»), котрий з цього сезону виступає за «Лілль» та ще один досвідчений бельгієць Лоран Депуатр (1 матч за Бельгію). І на вістрі атаки феєрив добре відомий нам Роман Яремчук (19 матчів, 6 голів за «жовто-синіх).

Очолював команду у тому сезоні датський тренер Єсс Торуп, який одразу після завершення сезону покинув «Гент», щоб очолити датський «Копенгаген».

«Гент» 2019/2020 (орієнтовний склад) ****КАМІНСКІ Томас - Мікаель ЛУСТІГ, Ігор ПЛАСТУН, Мікаель НГАДЕУ-НГАДЖУЇ, Нана АСАРЕ - Еліша ОВУСУ, Вадіс ОДІДЖА-ОФОЕ, Свен КУМС (Брехт ДЕЯГЕР) - Джонатан ДЕЙВІД, Лоран ДЕПУАТР - Роман ЯРЕМЧУК

Цікавий факт ****Володарем Кубку Бельгії-2019 став першоліговий «Мехелен», однак через дискваліфікацію він не міг брати участь в єврокубках і тому його місце посів «Гент».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.12.2020, 17:59
27.12.2020, 17:59
359548 0
Korwin777
Автор:
(Korwin777)
Статус:
Читатель (30 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть