Наші за кордоном

Темы:
Руслан Малиновский, Роман Яремчук, Еврокубки, Александр Зинченко

Трішки переключимося від справ "динамівських". Поглянемо як зіграли на цьому тижні українські легіні на футбольних полях Європи.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Арсенал - Манчестер Сіті - 0:1

Триває переможна серія команди Гвардіоли. Зінченку тренер дав відпочити серед тижня. Ротація необхідна, щоб передчасно не загнати коней.

А з "Арсеналом" Олександр знову вийшов в основі. Далі ще й ЛЧ.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Аталанта - Наполі - 4:2

З появою Коваленка Руслан взагалі випав. Тепер обоє сидять на лавці. На кілька заключних хвилин вийшов, щоб пересмикнути темп гри. Турбує така ситуація з Малиновським.

Роман ЯРЕМЧУК

Мехелен - Гент - 1:1

З наших грав лише Роман. І забив черговий гол! Це дуже радує. Відчувається, що справді Яремчук готовий до нових викликів.

Едуард СОБОЛЬ

Брюгге - Хеверлі Лувен - 3:0

Між матчами з киянами лідер бельгійської першості розім'явся на серднячку. Без проблем. Едуард відіграв весь матч. Чекаємо на його появу і проти "Динамо"? Ніхто з хворих не повернувся.

Ігор ХАРАТІН, Олександр ЗУБКОВ, Сергій РЕБРОВ (тренер)

Ференцварош - Гонвед - 1:0

Здається, що особливого драйву у гравців "Ференцварошу" немає. Відрив дуже значний. Та очки беруть регулярно. Харатін зіграв весь матч. Зубков вийшов на заміну в середині другого тайму.

Іван ПЕТРЯК

Фехервар - Діошдьєрі - 1:3

А чого лякатись, якщо головний конкурент здає на очах. При цьому і наш Іван витягнути не може.

Артем ФАВОРОВ

Залаегерсеге - Уйпешт - 3:0

Артему вже довіряють бити пенальті. Ще один гол на рахунку додався! Стабільності команді, ще бракує. А ось сам Фаворов виділяється.

Андрій НЕСТЕРОВ

МТК - Мезьокьовешд - 0:0

Наш центральний захисник свою роботу зробив на відмінно. Клуб скромний, але при цьому міцний горішок.

Василь КРАВЕЦЬ

Лех - Шленск - 1:0

Нарешті команда з Познані перервала гнітючу серію без перемог. Кравець доклався до звитяги. Вийшов на заміну на кілька хвилин!

Артем ШАБАНОВ

Легія - Плоцьк - 5:2

А тим часом наших в Польщі все більше і більше. Лідер чемпіонату виграє, але в захисті якраз не все гаразд. Артема випустили після перерви і більше не пропустили. Тренер похвалив дебютанта, за хороший контроль і впевненість.

Артем КРАВЕЦЬ

Малатьяспор - Коньяспор - 2:3

Артем ще більше знітився. І що прикро - саме після його заміни Конья зробила камбек!

Євген ЧЕБЕРКО

Осієк - Рієка - 2:0

Успішний "Осієк" не розгубився після поразки від лідера і намагається сісти йому на заднє колесо. Цього разу вже з Чеберком в основі. Для цього й брали нашого хлопця.

Данило БЕЗКОРОВАЙНИЙ

Дунайска Стреда - Жиліна - 1:1

Ми хвилювались, що Данила можуть знову посадити на лавку після останнього матчу. А ні! Все гаразд. Довір'я є. Хоча знову лише нічия.

Ігор ХУДОБ'ЯК

Ахнас - АЕЛ - 1:2

Не довго музика грала. Очікувано. Адже команда Ігоря скромна. Прикро, що сам Ігор не реалізував пенальті. Можуть більше не дати бити.

Артур РУДЬКО

Пафос - Ерміс - 3:1

Завершився регулярний сезон на Кіпрі. Тепер команди розіб'ються на дві шістки. "Пафосу" не вдалося зачепитися за верхню. То ж єврокубків не бачити.

Роман ЗОЗУЛЯ

Альбасете - Спортінг Хіхон - 0:1

Нічим Роман не може допомогти команді. Йдуть на виліт.

Автор: (sergiomole1)

Статус: Старожил (792 комментария)

Подписчиков: 3

13 комментариев
Лучший комментарий
  • SahaFedchenko - Наставник
    24.02.2021 00:04
    Тут даже дело не в том что "не доверит" ЛЧ, тут дело в том что во первых, способен ли Зина каждые три дня без замены играть? думаю что нет, а во вторых, Уокер важный игрок для МС, и ему нужна игровая практика, и никто его в запас не задвинет, хоть у него после травмы и ковида был небольшой спад в игре.
    • 4
Комментировать