Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про вакциноване "вирване серце"

2021-02-27 12:59 Тут один найвеличніший лідер сучасності назвав оккупований Крим "вирваним серцем України" Оба-на А де був найвеличниший ...

Тут один найвеличніший лідер сучасності назвав оккупований Крим "вирваним серцем України"

Оба-на

А де був найвеличниший у цей час? А усе дуже просто- відплясував на корпоративах путінських холуїв та знімав за кошти бюджета РФ фільм "8 НОВЫХ СВИДАНИЙ ( у прокаті з 2015)" та постив міні відоси с червоної площі, потім косив від повісток з воєнкомата.

.. Що на це скажуть зебіли? вангую- "какая разница")))

Зелебоба - просто красень! Тільки МВФ зажадав аудит витрачання коштів Коронавірусного фонду, а взяв та оприлюднив текст Листа про наміри та Меморандуму про економічну і фінансову політику щодо нової 18-ти місячної Програми Stand-by для України. Тому і накрились кредити і не тільки МВФ.

https://mof.gov.ua/uk/news/mvf_opriliudniv_tekst_lista_pro_namiri_ta_memorandumu_pro_ekonomichnu_i_finansovu_politiku_shchodo_novoi_18-ti_misiachnoi_programi_stand-by_dlia_ukraini-2184

Володимир Олександрович відразу заявив, що такого фонду не було. Як провести аудит того, що не існувало?

"Утрітесь, гейропейци і піндоси бездуховні! Нічего ви не панимаєте,наших рєалій" Що ж це виходить, більше половини Короновірусного фонду, він був, без питань, зелебоба віддав своїм подєльникам для будівлі доріг без ніяких конкурсів і тендерів...Та і самі дороги коштують у 2-3 р.більше, ніж у попередньої влади! Ось така, зебіли арифметика)

Тому із кредитами не тільки МВФ зараз така неймовірна проблема) Він думає що МВФ можна так просто кинути? Резерви внутрішнього запозичення вичерпають свій ресурс до кінця першого півріччя 2021 року. Далі - або запозичення зовнішні, або дефолт за внутрішніми зобов'язаннями по завєтам "папи Карло" Бєні. Тому Маркаровой (посол України в США) поставлено конкретне завдання - не налогодження зв'язків с новою адміністрацією Білого Дому, а отримання кредиту МВФ.

Спочатку зекоманда розпродали держрезерв і розікрали ковідний фонд.Потім замовили китайську вакцину з непідтвердженою ефективністю за завищеною ціною і через прокладку, та китайці заартачилися. Теперь взяли зі степашкою таке ж лайно, теж через прокладку, тільки індійське, з умовою нерозголошення ціни і кількості без підтвердження ступені еффективності. Також індійські помиї не зареєстровані у Европі та США та не дають вакцинованому паспорт європейського зразка, прощавай ковідний паспорт та можливо безвіз для пересічних( зебіли будуть вакциновані Пфайзером чи Модерною), а помиї вже закуплені під оплески .... Але Зеленський не барига.

Чому не кричать барига і бізнес на крові(здоров'ї)? Ау зебобікі, де ви???

Де Шапичі, Андрюша Кан, нестор Махно, Кри Ро та інші зебілоїди?

І ще один факт, багато бачив як вакцінувались перші особи демократичних країн, От і потрібно цю "вакцину" вколоти усій президентській команді під камери з відкриттям упаковки,першого- Зелебобу, депутатам -"слугам" , урядовцям на чолі з Шмигалєм та керівництву МОЗ на чолі зі степашкою, тих, хто причетний до "закупівлі" . Усім вистачить. А ми побачимо згодом ефект природнього скорочення чиновників-зебілів- корупціонерів. У мене ту неподалік 5-міська лікарня, що приймає ковідних, та ось більше половини медперсоналу відмовилися вакцінуватися, але їм, котрі вже падають з ніг на тлі втоми -догани.

На тлі дикого спалаху епідемії в Івано-Франківської області та Черновицька підтягнулася, і 100% - забитих лікарень, де працював гірськолижний курорт" Буковель " на повну, де тусив та робив селфі без маски зелебоба- це реальний показник розвалу державного управління в країні. Добуковєлились, зебіли)

Можна завезти незареєстровану вакцину і "вакцинувати" ошуканих телепнів, можна кричати про "плани" ,маючи державний борг в половину держбюджету. Питання - чи довго? До речі, сьогодні на Луганщині почалася вакцинація військових. Виходить, що влада вирішила спочатку перевірити фуфломіцин на лікарях та наших захисниках....

Володимир Зеленський: Як Верховний Головнокомандувач я буду вакцинуватися від COVID-19 разом з нашими військовими.

Знову збрехав, Володья????

https://president.gov.ua/ru/news/volodimir-zelenskij-yak-verhovnij-golovnokomanduvach-ya-budu-66401

Ну що можна тут ще сказати?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.02.2021, 12:59
alexander1964
Автор:
(alexander1964)
Статус:
Эксперт (5207 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть