Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На захист караваєвих.

2021-03-05 14:58 Останнім часом багато гравців нашого клубу попадають під критику вболівальників. І тут епітети не підбирають: Сидорчук ...

Останнім часом багато гравців нашого клубу попадають під критику вболівальників. І тут епітети не підбирають: Сидорчук – поліно, Бєсєдін – симулянт і теж поліно, Буяльський – людина-невидимка. Про Супрягу я взагалі мовчу. Ну, і так далі по списку за ріідким виключенням. Але лідером такої нищівної критики безумовно є Караваєв.

А давайте пригадаємо звідки взявся в Динамо цей засланий козачок, цей ворог народу, цей шкідник Караваєв? А перейшов він із Зорі де грав на позиції флангового атакувального гравця, був безумовним лідером команди і більше того, її капітаном. А яке його амплуа в Динамо? Затичка у всі дірки? А на правду він гравець з хорошою технікою і гарною фізичною підготовкою. Згадайте як він пробив «з лету» в останній грі. Так, в рамку не влучив, але погодьтесь, що більшість гравці нашого чемпіонату навіть не наважилися би на такий удар. А що ж решта караваєвих? Поліно Сидорчук просто бездоганно відіграв останній матч. При цьому продемонстрував просто бездоганну техніку володіння м’ячем. І це під тиском, і це без помилок. Буяльський останнім часом забиває ключові голи. Бідолаха Супряга спочатку не заграв в Динамо, потім заграв В Дніпрі-1. Вкинув нам хет-трик, а тепер вдруге не може заграти в Динамо. А хто ж там залишився? Забарний - безумовно на даний час кращий правий центральний захисник і Динамо і збірної. Сирота попав в склад символічної збірної тижня ЛЄ. Миколенко – кращий лівий захисник, Тимчик до травми і, сподіваюсь після одуження – кращий правий. Шапаренко, на мою думку, кращий центральний півзахисник, ну, якщо серед українських гравців, так точно. Циганков – беззаперечно кращий правий вінгер нашого футболу. Вербич, коли був в формі – лівий. А є ще Родрігес, де Пена. Так і хочеться запитати: «Ну яких Дуелундів вам ще не вистачає»? І на останок. Прикро усвідомлювати, але практично жоден з колишніх гравців Динамо так і не заграв в Європі. Я вже колись коментував, що для мене характерним показником є Мігель Велозу. Брали як гравця основного складу збірної Португалії, в кваліфікації сумнівів нема. І що? Перетворився на лавочника Динамо і вилетів зі складу збірної своєї країни. Так що або в консерваторії щось поправляти, або до попа.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.03.2021, 14:58
05.03.2021, 14:58
363431 2 mizu, slaventiy_m
auto-aleksandr54
Автор:
Статус:
Наставник (1215 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть