Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кубок. Перемога. Тріпл. Враження.

2021-05-14 12:19 Всіх з ЧЕРГОВОЮ перемогою!!! Без аналізу – виключно враження. З позитивного. 1. Жерсон!!! Дякую, маленький Люксембург. ...

Всіх з ЧЕРГОВОЮ перемогою!!! Без аналізу – виключно враження. З позитивного. 1. Жерсон!!! Дякую, маленький Люксембург. 2. Маленький Коля!!! Особисто в мене в певні моменти гри було бажання назвати його маленьким Лео. Одна з кращих його ігор. 3. Чи то мудрий, чи то хитрий, чи то просто кваліфікований тренер, але Домнул Луческу - !

!! 4. Команда грала так, ніби не просто була впевнена в кінцевому результаті, а реально конкретно знала його. 5. Враження таке, що команда вже просто розівчилась грати негарно, безглуздо, без настрою, байдуже і нікчемно. Навіть за рахунку 0:0 (дуже слизькому) – добре поставлена злагоджена гра. І знову Луческу!!! 6. Безпосередньо Луческу. Як мені здається, в Сахтерє після наштампованих перемог (деколи чесних і нечесних) Мірча не був таким щасливим, як вчора. 7. Вже тепер я достеменно знаю лідера роздягальні – Жерсон. Не знаю що зробив з ним Мірча, але Жерсон Михайличенка і Жерсон Луческу – дві абсолютно різні людини. 8. Знову маленький Коля. Пішов у стан Зорі і щиро привітав кожного – гравців, тренерів, персонал, не оминув нікого. Викликає повагу. 9. Не тільки за результатом вчорашнього матчу, а на протязі другої половини сезону вражає атмосфера в команді, природні (а не ритуальні після забитого голу) та дружні взаємини серед гравців, природня радість за команду, за товаришів, за тренера, за себе. Відверта довіра тренеру. Давно такого не було в Динамо. 10. Звичайно, чемпіонство котується значно вище за Кубок, але в мене вчорашня перемога, завоювання Кубку викликали набагато більше контрольованих та неконтрольованих емоцій, аніж два тижні тому. Можливо саме тому переборов свою активну лінь і вирішився на блог.) 11. Станом на сьогодні – Команда Є!!! З негативного. 1. Ніякі вони сьогодні не «мужики» (це я про Зорю). Підступні, мстиві симулятивні Юрченки, Кочергіни, Назарини, Аляхяри, Шахаби. Динамо так ніколи не грало, навіть у свої скрутні часи. Одного разу проскочило – це коли Ярмоленко відверто з ноги «поговорив» зі Стьопою. Більше і не згадаю, хіба що у відповідь. 2. Навіть незважаючи на гарну фізичну форму, поставлену взаємодію, неприховане бажання щось комусь довести, відчувалась приреченість в грі Зорі. 3. Скрипника жалько. Гарна, в принципі, людина. Рука тренера в грі команди досить відчутна. 4. Суддя. З фіналом Кубку фактично не справився. Була певна заангажованість. Це я досить мякенько висловився. Не дуже хочеться по епізодах розбиратись. 5. На полі одного за одним б’ють в кістку, валять гравців ЗбУ, а тоє бородате злодійкувате разом з кумом (який, до речі, є тренером тієї самої ЗбУ) один одному якісь анекдоти розказують, сміються. З нейтрального – радий за Катрусю. Вимпел видали, по телевізору крупним планом показали.

Десь так. Ще раз з Перемогою!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.05.2021, 12:19
ASSA-D56
Автор:
(ASSA-D56)
Статус:
Эксперт (6718 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть