Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відповідь VIM

2021-05-14 15:02 Доброго дня колеги! Хочу віддати на загал блог із вже традиційною для мене назвою «Відповідь…» на ...

Доброго дня колеги!

Хочу віддати на загал блог із вже традиційною для мене назвою «Відповідь…» на цей раз це відповідь колезі VIM

В блозі VIMа «Культ личности» хоча вцілому ми дивимось на предмет однаково, вcе таки в нас виникла маленька суперечка з приводу якісної оцінки тренерських здібностей Мірчі Луческу, а оскільки я не хочу розказувати колезі що таке істина, то вирішив написати власний окремий блог

Я є одним з багатьох уболівальників ДК в тому числі і серед жителів нашого сайту, хто був негативно налаштований на призначення Мірчі Луческу на тенерський місток Динамо.

Скажу відверто, спочатку я чекав на невдачі МЛ в Європі, бо думав, що так Суркіс швидше звільнить його, все ж таки він не «динамівське серце» І взагалі в мені кипіла образа за те що я мушу терпіти Будулая на чолі Динамо! Але не так сталося, як гадалося! МЛ відразу ж почав показувати прекрасні результати! АЗ, Гент, Брюгге… Суперкубок з Шахтарем! І от після Шахтаря, я змінив свою думку про неулюбленого тренера і у всіх своїх коментарях і блогах на тему Луческу я почав бажати йому і команді лише успіхів і перемог! МЛ зміг переконати мене в тому, що окрім того, що це екс тренер Шахтаря, ще він є «супермега» класним тренером для Динамо! За сезон він домігся того, чого ніхто окрім ВЛ і СР не змогли зробити взагалі! Найголовніше, на мою думку що Мірча Луческу зробив, це те, що він знову запалив вогонь в очах у хлопців, повернув їм інстинкт переможців, знайшов як фізичні так і психологічні налаштування, достукався до команди, що і дозволило їм знову повірити в те що вони можуть бути чемпіонами! У своїх інтервю всі гравці кажуть, що вони щасливі грати під орудою такого тренера!

У блозі ж колеги VIM, хоча він має повне право вважати так як йому хочеться, мене зачепили два його висловлювання з приводу характеристики Луческу, які і стали причиною цього блогу:

"Но чудотворца-то не стоит из него делать, так как выше головы румын не прыгнул!" «Луческу молодец но болельщики ДК явно одичали и отвыкли от того, что их команду тренирует просто профессионал, который знает что и как делать»

Так от: наводжу приклади які на мою думку показують, що Луческу таки стрибнув вище голови) 1) МЛ отримав на початку сезону абсолютно розтреновану і деморалізовану команду 2) Команду під час квали ЛЧ викосив ковід 3) Півсезону грали без нападника! 4) Без підсилення (розкрив Родрігеса, який послав Михая, Забарний, Караваєв, Шапаренко і т д) 5) Постійна критика ультрас 6) Жодного разу не сказав що "нам треба почекати сезон - два тоді буде результат" як це казав і Михай і Хац Колеги! Скажіть що це, як не стрибок вище голови? Я вважаю, що Луч якраз і стрибнув вище принаймні тих голів які "стрибали" до того! Отже, я ще раз скажу: я не роблю з Луческу бога, але він таки прийшов і СТРИБНУВ вище голови!

І стосовно другої сентенції: На мою думку якраз всі крім ВЛ і СР до нього були "просто професіоналами" бо колись грали у футбол і знають якісь ази, але якщо взяти всю сукупність якостей - то виявляється що вони просто "хороші люди"! Бути тренером це бути і батьком і вчителем і фізруком! а до Луческу були тільки останні! І ніхто з них навіть не намагався "стрибнути не те що вище голови, а навіть просто стрибнути"! Було як було... А ми мусили все то терпіти 4 сезони!

Отже, я вважаю, що Мірча Луческу це саме той «супергерой» який був потрібен Динамо!

З повагою до всіх вас

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.05.2021, 15:02
zelmar
Автор:
(zelmar)
Статус:
Наставник (1055 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть