Відповідь VIM

Темы:
Мирча Луческу

Доброго дня колеги!

Хочу віддати на загал блог із вже традиційною для мене назвою «Відповідь…» на цей раз це відповідь колезі VIM

В блозі VIMа «Культ личности» хоча вцілому ми дивимось на предмет однаково, вcе таки в нас виникла маленька суперечка з приводу якісної оцінки тренерських здібностей Мірчі Луческу, а оскільки я не хочу розказувати колезі що таке істина, то вирішив написати власний окремий блог

Я є одним з багатьох уболівальників ДК в тому числі і серед жителів нашого сайту, хто був негативно налаштований на призначення Мірчі Луческу на тенерський місток Динамо.

Скажу відверто, спочатку я чекав на невдачі МЛ в Європі, бо думав, що так Суркіс швидше звільнить його, все ж таки він не «динамівське серце» І взагалі в мені кипіла образа за те що я мушу терпіти Будулая на чолі Динамо! Але не так сталося, як гадалося! МЛ відразу ж почав показувати прекрасні результати! АЗ, Гент, Брюгге… Суперкубок з Шахтарем! І от після Шахтаря, я змінив свою думку про неулюбленого тренера і у всіх своїх коментарях і блогах на тему Луческу я почав бажати йому і команді лише успіхів і перемог! МЛ зміг переконати мене в тому, що окрім того, що це екс тренер Шахтаря, ще він є «супермега» класним тренером для Динамо! За сезон він домігся того, чого ніхто окрім ВЛ і СР не змогли зробити взагалі! Найголовніше, на мою думку що Мірча Луческу зробив, це те, що він знову запалив вогонь в очах у хлопців, повернув їм інстинкт переможців, знайшов як фізичні так і психологічні налаштування, достукався до команди, що і дозволило їм знову повірити в те що вони можуть бути чемпіонами! У своїх інтервю всі гравці кажуть, що вони щасливі грати під орудою такого тренера!

У блозі ж колеги VIM, хоча він має повне право вважати так як йому хочеться, мене зачепили два його висловлювання з приводу характеристики Луческу, які і стали причиною цього блогу:

"Но чудотворца-то не стоит из него делать, так как выше головы румын не прыгнул!" «Луческу молодец но болельщики ДК явно одичали и отвыкли от того, что их команду тренирует просто профессионал, который знает что и как делать»

Так от: наводжу приклади які на мою думку показують, що Луческу таки стрибнув вище голови) 1) МЛ отримав на початку сезону абсолютно розтреновану і деморалізовану команду 2) Команду під час квали ЛЧ викосив ковід 3) Півсезону грали без нападника! 4) Без підсилення (розкрив Родрігеса, який послав Михая, Забарний, Караваєв, Шапаренко і т д) 5) Постійна критика ультрас 6) Жодного разу не сказав що "нам треба почекати сезон - два тоді буде результат" як це казав і Михай і Хац Колеги! Скажіть що це, як не стрибок вище голови? Я вважаю, що Луч якраз і стрибнув вище принаймні тих голів які "стрибали" до того! Отже, я ще раз скажу: я не роблю з Луческу бога, але він таки прийшов і СТРИБНУВ вище голови!

І стосовно другої сентенції: На мою думку якраз всі крім ВЛ і СР до нього були "просто професіоналами" бо колись грали у футбол і знають якісь ази, але якщо взяти всю сукупність якостей - то виявляється що вони просто "хороші люди"! Бути тренером це бути і батьком і вчителем і фізруком! а до Луческу були тільки останні! І ніхто з них навіть не намагався "стрибнути не те що вище голови, а навіть просто стрибнути"! Було як було... А ми мусили все то терпіти 4 сезони!

Отже, я вважаю, що Мірча Луческу це саме той «супергерой» який був потрібен Динамо!

З повагою до всіх вас

Автор: (zelmar)

Статус: Наставник (1055 комментариев)

Подписчиков: 2

40 комментариев
Лучший комментарий
  • Іван Петрушко(zelmar) - Наставник
    14.05.2021 17:42
    Думаю що Ви так не думаєте бо це зробив Луческу, а якби це був наприклад Михайличенко? та ми б усі кричали що він стрибнув вище голови!
    • 3
Комментировать