Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Новий тренер

2021-05-22 09:53 Рік тому Мірча Луческу став тренером Динамо, і вже в цьому році динамовці завоювали золоті медалі ...

Рік тому Мірча Луческу став тренером Динамо, і вже в цьому році динамовці завоювали золоті медалі та кубок. Я не знаю, чи порядна він людина, чи ні, але результат є. А уявіть собі ситуацію, що тренером Динамо став би Зеленський? Можливо пообіцяв би Суркісам повернути в Динамо всіх легіонерів, завоювати золото, всім вболівальникам доплачувати по 4000$ щомісячно, а місця на VIP трибунах віддати дітям.

Зрозуміло, що в такому випадку вже в першому сезоні Динамо боролася б за виживання в Прем’єр-лізі поруч з командами Інгулець та Минай. На прес-конференції, присвяченої закінченню сезону, головний тренер Зеленський пояснив би, що вважає сезон дуже успішним, бо вперше за всю історію клубу, тренерський штаб дійсно займався командою, а раніше всі успіхи були виключно завдяки вболівальникам, бо ті так сильно кричали на трибунах, що суперники Динамо забивали голи самі собі з переляку. Але, в той же час визнав би, що проблеми в команді є, тому прийнято рішення звільнити масажиста, який настільки замасажовував спортсменів, що ті просто не могли бігати, спотикались, та проїжджали обличчям по полю.

Коментуючи результати, тренер сказав би, що, бачить перспективи золотих медалей, бо на минулому матчі з Шахтарем, він побачив в очах їх тренера, бажання зіграти внічию, і в його голові саме так і сталося, а те, що за результатами гри Шахтар виграв 10:0, це була просто провокація з боку нападників Шахтаря, на яку Динамо вирішило не відповідати. Більш того, було наказано гравцям зняти бутси, бо, по-перше, бігати босим по траві корисно для здоров’я, а по-друге, цими бутсами гравці часто травмують один одного, а головне завдання тренерського штабу, повернути кожного гравця до дому здоровим, бо там його чекають діти, дружина, рідні, яким здоров’я важливіше будь яких медалей.

В той же час Зеленський запевнив би, що результат був би значно краще, якщо б не заважали продажні судді, які залишилися в українському футболі ще з часів Михайличенка, Хацкевича, Реброва. І, взагалі, треба відмінити цю порочну практику футбольного суддівства, бо вболівальники самі можуть вирішити коли треба бити пенальті, а кому треба давати картку. В кінці кінців, це неправильно що суддя, який бігає з маленьким свистком, отримує зарплату значно більше, ніж вболівальник який дудить у велику дудку.

Окремо Зеленський звернув би увагу на те, що колишні наставники Динамо намагаються зустрітися з ним та порадити: кому в команді бути нападником, захисником або півзахисником. Отже, Динамо не планує ні на кого нападати та не від кого захищатися, тому в команді не потрібні нападники та захисники, а що стосується півзахисників, то тут взагалі ситуація абсурдна, бо не можна щоб пів людини була захисником, а друга половина ні. Тому, помічник тренера, який відповідає за прості рішення, запропонував, називати всіх гравців просто - футболістами. Також, Зеленський нагадав би про реформування футбольної форми. Більше не буде такого що воротар грає в одній формі, а прості футболісти в іншій, всі будуть в однаковій, до того ж, якщо гра буде проходити взимку, рукавички повинні бути у всіх гравців, а не тільки у воротаря, якщо влітку - то ні в кого, досить спеціальних умов для обраних.

На питання журналістки, чи може Зеленський назвати Шахтар головним суперником, той відповів би, що питання це провокаційне і відповідати на нього не буде. Бо наступної гри Шахтар може забити ще 100 голів, а робити ситуацію більш напруженою немає сенсу. Тим більше, що Зеленський звернувся з пропозицією припинити забивати голи до інших країн, які проводять чемпіонати, бо кожен гол в ворота суперника, це чиїсь хвилювання, чиїсь негативні емоції і треба просто сісти та домовитися один з одним, хто і коли буде чемпіоном, щоб нікого не образити. В кінці кінців, чому повинен бути всього один переможець? Історія знає прекрасні приклади того, як можна виграти всім. Ось, наприклад, КВК, там є великий Ківін в світлому та великий Ківін в темному. Чому б не зробити золоті медалі для команди в світлій формі (Динамо) та золоті медалі для команди в темній формі (Шахтар)? Можна зробити середні золоті медалі, малі, дуже малі, мікроскопічні? Все це дозволить всім 14 командам Прем’єр лігі мати золоті медалі. Теж саме і з кубком. В том же КВК є літній та зимовий кубок. Нехай Шахтар буде володарем літнього кубку, а Динамо володарем зимового кубку, а потім поміняються! До речі, у нас 12 місяців в році, можна щомісяця визначати нового володаря кубку.

Наприкінці прес-конференції, НОВИЙ тренер сказав би що йому легше жити та тренувати команду, коли б взагалі ніхто б не звертав увагу на місце в турнірній таблиці, бо Динамо вже стало вироком для всіх суперників, просто вони не хочуть це усвідомлювати, все це добіжить, це карма, вони просто не розуміють, що місце в турнірній таблиці – це НІСЧО!

Автор - Микола Ільїнов, звідси

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.05.2021, 09:53
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37660 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть