Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Завтра з оглядин Львова генсек УЄФА розпочне свій візит до України

2010-08-10 13:44 У середу, 11 серпня, Львів відвідає з інспекційним візитом делегація високопосадовців УЄФА. Очолить делегацію генеральний секретар ...

У середу, 11 серпня, Львів відвідає з інспекційним візитом делегація високопосадовців УЄФА. Очолить делегацію генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В рамках візиту 11 серпня о 13.00 год. у Львівській міській раді передбачено підхід генерального секретаря до преси УЄФА. Для ЗМІ передбачено лише одну відкриту подію. Протокольне фото та відео з підготовки об’єктів ЄВРО 2012 у Львові можна буде отримати у Прес-службі Львівської міської ради.

Джанні Інфантіно ознайомиться з ходом будівництва нового терміналу львівського аеропорту, побуває на будівельному майданчику стадіону по вул. Стрийській-Кільцевій дорозі огляне фан-зону неподалік Національного академічного театру опери і балету ім. Соломії Крушельницької. Візит розпочнеться 11 серпня з інспекції Львова, після чого делегація вирушить в Донецьк. Наступного дня, 12 серпня, делегація відвідає Харків та Київ.

Візит генерального секретаря УЄФА здійснюється напередодні засідання Наглядової ради УЄФА ЄВРО-2012, яке пройде наприкінці вересня цього року в Ньоні, а його результати ляжуть в основу звіту і стануть предметом обговорення керівництвом УЄФА та проекту Євро-2012.

Метою візиту є ознайомлення зі станом підготовки інфраструктури до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, обговорення з представниками уряду України та міст-господарів ходу реалізації проектів, що здійснюються в рамках підготовки до фінального турніру УЄФА ЄВРО 2012.

В центрі уваги експертів, серед яких також операційний директор УЄФА Мартін Каллен, будуть всі складові підготовки, зокрема дотримання графіків робіт з будівництва та реконструкції аеропортів усіх міст-господарів, а також спорудження стадіонів у Києві та Львові, та створення ефективних команд з управління ключовими об’єктами.

Джерело: http://2012ua.net

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.08.2010, 13:44
10.08.2010, 13:44
36931 0
Dimidrolchik
Автор:
(Dimidrolchik)
Статус:
Начинающий писатель (195 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д - : - 7 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть