Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо в новому сезоні Выбор редакции

2021-07-16 07:21 Шановні колеги, згодьтеся, що серед нас нема таких, хто не бажає нашому Динамо повторення успіху минулого ...

Шановні колеги, згодьтеся, що серед нас нема таких, хто не бажає нашому Динамо повторення успіху минулого сезону. Тільки хіба що сліпий не побачив, що Команда за рік змогла реалізувати той потенціал, який дрімав п"ять років поспіль. І для цього лише потрібен був такий тренер як Луческу.

Особисто мене вразила стопроцентна довіра гравців Динамо до нового тренера!

Повна довіра до нового тренера, зміна в тренувальному процесі, зацікавленність самих гравців і здорова конкуренція буквально, як кажуть - з колес, дала максимальний результат - виграш першості України з футболу, виграш Кубка України і виграш Суперкубка України. Нас п"ять років не було в Лізі Чемпіонів, а тут виборюємо відразу групу і євровесну продовжуємо в плей-офф Ліги Європи, де програємо майбутньому володарю цього Кубка іспанському Вільяреалу. Завдання на новий сезон буде непросте - вийти з групи Ліги Чемпіонів в євровесну Ліги Чемпіонів. Це - мінімум друге місце в групі. А заодно - повторити минулорічний успіх в УПЛ. І для цього у Динамо є все, щоб досягти в цьому успіху. Хочу підтримати футбольного експерта Ігора Лінника в тому, що динамівським збірникам прийдеться добре попрацювати, щоб застовбити за собою місце в основі.

Контрольні ігри в Швейцарії і Франціі тільки підтверджують цю тезу - Луческу награє повноцінний другий склад для основи Динамо. А чому б не мати два повноцінних склади? Зараз як раз такий час, що в любий момент може статися так, що треба буде міняти всіх ( не дай Бог!). Тому ні в якому разі не треба забувати про лікаря зі швейцарського кантону. Гарантії нема ніякої, що такий собі лікар де небудь в Ужгороді (не обов"язково саме в Ужгороді) може заборонити гравцям Динамо виходити на поле, зіславшись на відповідний регламент проведення змагань в період коронокризи.

Хто уважно слідкує за виступами Динамо в контрольних матчах, той, мабуть, помітив, що в основі команди появилось кілька гравців дубля, білорус Ілля Шкурін, наш українець Денис Антюх і кращий бомбардир минулорічної першості, теж українець, Владислав Кулач. Всі вони встигли відмітитися голами і навіть красивими голами (Антюх). З цих трьох гравців, як мінімум, двоє залишаться в Динамо і зроблять вагомий вснесок в успіхи Динамо у новому сезоні. Впевнений, що і гравці вчорашнього дубля, і ті, кого я тут згадував, в перші пять-шість турів вітчизняної першості по футболу будуть мати можливість проявити себе в основі Динамо щоякнайкраще. Не всі зможуть пройти цю апробацію, але здорова конкуренція зробить добру справу - залишаться найкращі.

Гра Динамо в останніх контрольних матчах набуває все кращої зігранності. Особисто мене вражає вже вкотре Олександр Тимчик. Саме такого гравця не вистачало нашій Збірній на минулій першості Європи. Вчасно відкривається на своєму правому фланзі і віддає точні і зрячі паси в штрафну суперника ( перший гол білоруса Шкуріна). А Лєднєв, мені так здається, таки буде мати більше ігрового часу, ніж він мав раніше ( в минулому сезоні виходив в основному на заміну). І йому треба почати серйозно і багато забивати з далеких дистанцій, бо володіючи таким потужним ударом, гріх його не використати в динамівських цілях.

Денис Гармаш переживає другу футбольну молодість. Саме Гармаш може не гірше Колі Шапаренко розігнати атаку і завершити прицільним ударом. Ще пограє за Динамо...

Мені пригадався 1986 рік, коли в Мексику на Мундьяль - 1986 Лобановський повіз по факту всіх своїх динамівських гравців. І майже всі вони грали в осові радянської збірної. Крім них були, здається, ще троє -четверо з інших команд. Якби Шевченко ризикнув і випускав в основі 8-10 динамівців, то й результат був інший. Ну, та то таке.

Луческу чим подобається - подобається тим, що дає практично всім динамівцям показати на полі все, що вони можуть. У вчорашній грі зі Сьоном Мірча в кінці гри на десять хвилин випустив Беніто. Так цей хлопець, щоб сподобатись нашому коучу, здійснив кілька непоганих обводок і тільки з останнім пасом в нього ще не все гаразд. Ви повинні бездоганно грати не тільки ногами, але й головою в прямому і переносному змісті - повторює Мірча гравцям, як Отче наш. І хай хтось попробує заперечити цю просту футбольну істину.

За часів Віктора Маслова в Динамо грало два воротарі - Евген Рудаков і Віктор Банніков. Ігровий час вони отримували почергово. А чи не пора повернутися до такої практики і в нинішньому Динамо. Денис Бойко на таку роль цілком годиться, а Нещерет ще встигне себе проявити.

Наскільки Динамо готове до нового сезону покажуть матчі з французькими і іспанськими командами, серед яких виділяється володар Кубка Ліги Європи Вільяреал. Не можна зі всіма командами грати в одному ключі. Маю на увазі тактику і установку тренера перед початком гри. Вільяреал із середнячка Ла Ліги перетворився зі своєю перемогою в Лізі Європи в таку собі не хилу топ-команду, з якою тепер треба серйозно рахуватись. Мірча не спроста хоче, щоб цей матч з іспанцями відбувся. Мабуть, хоче перед початком сезону перевірити з таким суперником психологічний настрій Команди, а заодно, хто конкретно готовий то довготривалого упееловського марафону.

Ну і накінець кілька добрих слів про Артема Бєсєдіна. Цей хлопець - справжній Герой України! Двадцять разів передивлявся цей епізод, коли Даніельсон прямою ногою наніс важку травму Артему. Думаю, що наші українські поети ще складуть свої вірші про Артема, рифмуючи його відвагу. Будем надіятись, що цей відважний хлопець з"явиться у складі Динамо ще в цьому році.

Всім вболівальникам Динамо бажаю перемог і нових титулів любимої Команди.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.07.2021, 07:21
Leonard
Автор:
(Leonard)
Статус:
Эксперт (11972 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть