Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Розрахунок на власні сили Выбор редакции

2021-07-21 16:51 Якби це були не контрольні ігри, то загальне враження від трьох останніх матчів за участю Динамо ...

Якби це були не контрольні ігри, то загальне враження від трьох останніх матчів за участю Динамо окрім жалю по хорошій грі, нічого не викликає. Є, правда, і певний прогрес у грі киян - впевнено доходять до штрафної суперника, а там губляться і втрачають контроль над м"ячем. Таке складається враження, що гравці Динамо, дійшовши до штрафної, не знають, що робити далі.

Вже й збірники з"явилися в основі, а зігранності не видно. Мене вразив Попов, який не дограв до кінця зі своїм візаві і той віддав гольовий пас. Шкурін сьогодні теж загубився на полі і як результат такої гри - заміна на Кулача, в якого теж гра виходить ніяка. Кудись загубився Антюх. Хлопці, вам Мірча дав карт-бланш. Старайтесь, будьте на виду і забивайте голи, бо без голів вам нема що робити в Динамо. В цій ситуації просто цікавість бере, а що покаже в нападі хлопець з Венесуели. Звичайно, простий вболівальник хоче бачити від своєї Команди азартний футбол з багатьма забитими голами і перемогами своїх улюбленців навіть у контрольних іграх. Кожен з нас ( нам так здається) думає, що часом розбирається в тактичних схемах краще ніж коуч.

Мені пригадуеться 2006 рік, коли наша Збірна оформила участь в ЧС-2006 прямо з першого місця. Блохін сказав - Блохін не підвів. Але якщо пригадати підготовку до того чемпіонату світу, то спогади будуть не з приємних. Нічия з Лівією, поразка від Македонії, нічия зі словаками, поразка від французів та розгром від Англії, не додавали впевненості в успішності Блохіна-тренера.

Можливо, така гра - це не що інше як просто тренувальний процес, який не має нічого спільного з майбутньою вишуканою гольовою феєрією динамівських хлопців. Хто дивився динамівські матчі в першому циклі передсезонної підготовки, той помітив і може з впевненістю сказати: другий склад Динамо виглядає краще ніж те, що ми бачимо сьогодні. Там було більше взаєморозуміння між виконавцями, менше метушні і більше голів. І до речі, ні разу не програли.

Сьогоднішня гра з більбавцями вийшла якоюсь дуже дивною. Атлетик завдав один удар у ствір воріт і забив єдиний гол ( тай то, скоріше за все було "положення поза грою"). А Динамо тільки те й робило, що накручувало круги навколо штрафної іспанців, не наважуючись на дальні удари. Як це пояснити? Можливо, така була задумка тренера - якнайбільше виснажити суперника фізично. Але ж футбол така штука, що його, як в театрі чи опері, дивляться вболівальники і вимагають зрєліщ, тобто голів, без яких футбол - не футбол.

Частина гравців вже сьогодні показує те на полі, що й хоче бачити глядач - яскраву комбінаційну гру з фінтами Зідана, обводками від Гарінчі і Ромаріо. Мені здається, що Богдан Лєднєв буде грати в основі Динамо вже з першого туру. Тимчик може регулярно виходити в парі з Караваєвим, а Дубінчак в парі з Миколенком. Навряд чи будуть у цьому сезоні зроблені якісні трансфери, хоча до закриття вікна ще досить часу. Мені здається, що Луческу зробить ставку на вихованців динамівської школи. Те, що ця школа працює з прекрасною віддачею, говорить виграний титул Чемпіонів Світу нашою молодіжкою під керівництвом Петракова, де було чимало молодих динамівців.

Попереду ще кілька контрольних матчів, але визначатись треба вже сьогодні: на кого з виконавців зробити ставку на цей сезон? І якщо це будуть вчорашні дублери, то футбол тільки від цього виграє. А за прикладом далеко ходити не треба - імена Іллі Забарного, Владислава Ваната, Богдана Лєднєва, Олександра Тимчика... говорять самі за себе. Треба давати цим гравцям можливість проявити себе у новому сезоні.

Більше довіри і ці хлопці не підведуть. Такі думки у мене викликала передсезонна підготовка Динамо. Хочеться, щоб Динамо заграло і зіграло краще, ніж у минулому сезоні і знову виграло все, що можна в Україні і не тільки. А для цього треба свіжу силу, яка у Динамо є.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.07.2021, 16:51
Leonard
Автор:
(Leonard)
Статус:
Эксперт (11972 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть