Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Верес. Стартуємо! Выбор редакции

2021-07-31 14:30 Чемпіонат для Динамо на старті. Є багато запитань по готовності гравців індивідуально і командно. Завжди важливий ... Динамо Верес. Стартуємо!

Чемпіонат для Динамо на старті. Є багато запитань по готовності гравців індивідуально і командно. Завжди важливий ритм змагань. Наразі Динамо провело багато товариських матчів. Але всі ці матчі були експериментальним складом. Основа награвалась на тренуваннях. Хоча, я так думаю, що Луческу дійсно хоче мати обойму більшу за 11 гравців.

Травми, дискваліфікації, індивідуальна форма. Тому по суті основа, точніше стартовий склад, добре відома. Та перший матч проти Вереса повинен дати відповідь на багато моментів із складом. Ми ж не отримали відповідь на зборах. Є лише питання по деяким позиціям. Цілком можливо, що Луческу може довіритись більше Тимчику ніж Кендзьорі. Караваєв же може вийти навіть на фланзі атаки, так як форма Циганкова нікому не відома. Цікавим є і той момент, хто зіграє зліва, бо є Де Пена, Родрігес і Антюх. Рішення може бути неочікуваним. Як і велике питання по форварду.
Ми ж знаємо, що у Динамо зараз є аж 4 форварди. І хоча Супряга в опалі і його прагнуть позбутись, то поки він є в наявності і скидати його з рахунків не варто. Хто з чотирьох завтра вийде в старті? Рамірес тренується тільки третій день з основою. Безумовно в сезоні саме він повинен стати основним. Та в першому матчі може вийти будь-хто. Хоча, як це не дивно, найближче від всіх Кулач. Він довше всіх знаходиться в Команді. Із ним підписали тривалий контракт. Шанси Шкуріна поки під питанням, бо він з самого початку активно грав. Але в останніх матчах його майже не використовували. Вихід Раміреса буде сюрпризом. Бо форма гравця викликає питання. Луческу ж завжди дуже послідовний у своїх діях.

Головним джокером в минулому сезоні був Родрігес. Добре мати в обоймі гравця, який може вийти в додати агресії, швидкості, емоцій. В новому сезоні головним джокером може стати Лєднєв. Богдан провів надзвичайно сильне міжсезоння. За змістом гри, за якістю, за індивідуальними показниками і по роботі на Команду, саме Лєднєв став кращим гравцем зборів. Він може стати відкриттям наступного сезону.

Перший суперник – переможець першої ліги. Стабільна команда, яка має надзвичайно досвідчений склад і хорошого тренера, який вже третій сезон керує цією командою. Команда типова для нашого чемпіонату. Типові 4-2-3-1. Орієнтація на дисципліну, фізику, боротьбу. Гра низьким блоком. Основна задача – зберегти свої ворота. Це та сама насичена оборона, яку важко зламати. Більшість перебувають в хорошому футбольному віці 27-30 років. Так, основна група – старожили Першої Ліги. Для них Прем’єр Ліга – те, до чого вони йшли багато років своєї кар’єри. Але група атаки досвід має. Брати Пасічи і Михайло Сергійчук. Основна задача команди – зачепитись за м’яч і втекти. Так все побудовано. Тому головне питання – хто заб’є першим. І у якому стані Динамо. Верес не є загрозою. Але вони вміють сушити гру. Цим і будуть займатись.

Перша гра, якою б вона не була, не буде показовою у розрізі сезону. Динамо буде поступово входити в сезон. Хоча попереду матч із Зорею. Основна задача – пройти рік без втрати очок. Тому цікаво побачити готовність до сезону. Темпоритм. І на яких гравців буде зроблена ставка в першій грі? Чи зміниться модель гри? Як вплинуть новачки, і чи вплинуть взагалі, на малюнок гри? Чекати залишилось недовго.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.07.2021, 14:30
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть