Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Голи чисто в англійському стилі

2021-08-02 21:10 В такому стартовому складі Динамо не грало навіть на літніх зборах. Мірча вміє дивувати. І це ...

В такому стартовому складі Динамо не грало навіть на літніх зборах. Мірча вміє дивувати. І це відразу дало свої плоди - два голи, забиті в чисто англійському стилі головами Попова і Гармаша на самому початку гри. Обидва наші забивали зіграли в стилі Харрі Кейна.

Коуч Вереса Вірт таки своє слово дотримав і його команда не стала створювати автобус на підступах до свого карного майданчика.

Більш того, незважаючи на травму Дениса Попова, гра проходить коректно з обох сторін. Суддю в полі Шурмана майже непомітно. Верес дає грати і грає сам. Будем надіятись, що пошкодження у нашого захисника незначне і в наступному поєдинку Попов з"явиться на полі. Але при +28С грати не легко. Гравців зводять судоми і темп гри падає. Краще підготовлена команда зносить ці незручності стійкіше. Я маю на увазі київське Динамо.

Кілька слів про те, що сподобалось у цій грі, а що ні. Давно спостерігаю за грою Тимчика і з кожною грою він подобається мені все більше. Ось і сьогодні в його активі результативна гольова передача (гол Гармаша) і гол. Спарка Караваєв-Тимчик діє в хорошому темпі і дуже злагоджено.

Що не сподобалось і ніколи не буде подобатись. Доходять до карного майданчика суперника і повний капець! Не знають, як розпорядитись м"ячем і з рештою віддають м"яч своїм візаві. В цій грі, як виключення з цього нездалого правила, була атака, коли забивав гол Тимчик. Немає ударів по воротам! По суті кияни стопроцентно використали свої можливості забити. Як виключення був ще удар Шапаренко.

Все, що я тут написав, сталось у першому таймі. А в другому таймі в Динамо стались заміни і на полі з"явилась основа Динамо - вийшли Циганков, Сидорчук, Родрігес і Кулач. Хлопці дуже стараються, але поки що нічого не виходить, щоб збільшити рахунок після першого тайму. Мало того, Верес посміливішав, гра вирівнялась і рівнянам навіть вдалося теж забити по-англійські, але лайсмен зафіксував "положення поза грою". В кінці гри Динамо заробило пенальті на Циганкові і таки збільшило рахунок. Але на повторі чітко видно, що Віктора збивають за межами футбольного поля. Так що, де б тебе не збили, то це все рівно порушення і карається штрафним або пенальті.

Висновок по грі: Динамо добре входить в сезон і перемагає новачка УПЛ з хорошим для початку рахунком. Побажаємо Динамо нових звитяг, а Мірчі Луческу швидкого зцілення.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.08.2021, 21:10
02.08.2021, 21:10
372563 0
Leonard
Автор:
(Leonard)
Статус:
Эксперт (11962 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 5

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть