Переконайте мене в зворотньому.

Темы:
Динамо

Якщо я не правий, скажіть мені це аргументовано в "коментах". Бажано без матюків.))

  1. Я думаю, що перемога в сьогоднішньому календарному матчі з "Інгульцем" дала б команді набагато більший позитив, ніж тикання, вибачте "мордою в особисте г..." абсолютно розлабленим "Інтером".

  2. Якщо головним завданням ми бачимо чергове чемпіонство в Україні, (а тільки так має бути!

!) то, вибачте, нафіга взагалі цей матч?! Чому там навчилися Сидорчук, Шепелєв, Андрієвський, Гармаш, Шапаренко, Циганков....та і всі решта. Тільки не переконуйте мене в тому, що наші гравці нарешті побачили як грають "гранди" - для цього є телевізор і інтернет.) Дуже не хочеться бути глядачами серіалу "Нас е....т, а мы крепчаем".))
  • Думаю, що через ОПЗЖ і Суркіса старшого "бацька" дав команду "згноїти" Шкуріна. ) Іншого адекватного пояснення його повного ігнору я просто не бачу.

  • Нам вкотре на "повному розслабоні" показали наше реальне місце в футбольній ієрархії і тепер треба навіть за це місце боротися руками і ногами, щоб через декілька років не виглядати в Європі "минаями", "інгульцями" та іншими "колосами".

  • Дуже хочу помилитись, але, на мій погляд, цей матч може психологічно надломити команду. І дуже хочу, щоб ви переконали мене в зворотньому.) З повагою до всіх вболівальників і до КОМАНДИ.

  • Автор: (A.S.S.)

    Статус: Старожил (875 комментариев)

    Подписчиков: 0

    22 комментария
    Лучший комментарий
    • OLEG - Начинающий писатель
      15.08.2021 11:21
      да такі матчі час від часу витягують ДК з "теплої ванни", а так би виграли в інгульця 2:0 і пишались би які вони великі. а так їм нагадали що до великих треба багато працювать.
      Так вийшло що в Україні немає вищого дивізіону - залишилось декілька команд, які вимушені грати в першій лізі і при цьому тримати команду хоча б на середньому європейському рівні
      • 3
    Комментировать