Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Батогом чи пряником?

2021-09-02 14:13 Летять блискавки від вболівальників в збірників, в Петракова. Так, я сам розлютився вчора і засмучений сьогодні. ... Батогом чи пряником?

Летять блискавки від вболівальників в збірників, в Петракова. Так, я сам розлютився вчора і засмучений сьогодні. Хто ж винен, що робити? Часу обмаль схеми награвати, їм би відновитися від перельоту, щоб не вловити, як колись 1:7.

Писав я після Євро: чи не занадто ейфорії.

Вчорашній вечір показав, що самовпевненості навіть більше, ніж я думав.


Ну такий "керманич" Павелко" - є результат, чи відсутній, потрібно пропіарити все, що приносить йому дивіденди. Дурний піар - шкідливо, а піар, нічим не підкріплений, отруйний.

Чвертьфіналісти ЄВРО, вав, нічого що австрійська преса глузувала, англійська також, до біса, у Павелка свої ЗМІ, свої експерти. Команда - герої, новий тренер геніальний, бла -бла-бла. І ось вчора захотілося плакати. Ви пам"ятаєте Шевине: "Не нужно смеяться сынок"
Час і Петракову діставати батога, бо пряників занадто - від солодкого почався карієс всєї збірної України. Чекаю від Олександра Васильовича невідкладних, рішучих, жорстких дій по наведенню в команді порядку і дисципліни. Досить валяти дурника, травитися сендвічами, хапати картки з піжонською посмішкою.
Інакше останніми сміятимуться наші суперники.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.09.2021, 14:13
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть