Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вистояли!

2021-09-05 09:36 Петраков на пресконференції сказав прямо- нам треба перемагати французів. І його хлопці сьогодні на «Олімпійському» показали, ...

Петраков на пресконференції сказав прямо- нам треба перемагати французів. І його хлопці сьогодні на «Олімпійському» показали, що вміють грати у футбол. Мої передбачення відносно стартового складу майже спрадилися на всі сто. Єдиний гравець, якого я не бачив в основі, сьогодні зіграв здорово. Це Кривцов.

Своє поле є своє поле. Вболівальник на протязі всієї гри палко підтримував наших хлопців з трибун. П'ятдесят тисяч глядачів на протязі всіх дев'яносто шести хвилин гри гнали наших левів вперед. Чого тільки варта знаменита харківська пісня про кремлівського неборака!

Сьогодні всі наші хлопці заслуговують на особливу повагу і шану, бо у впертій боротьбі з Чемпіонами Світу вистояли і продовжують боротьбу за путівку на Мундьяль-22. А Коля Шапаренко сьогодні взагалі просто молодчина — забив у самісіньку дев'ятку самому Льорісу!

Французи приїхали у Київ, щоб здолати нас однією ногою, але не так гадалося, як сталося. Любителі їсти земноводних своєю грубою грою дуже не сподобалися, але чому словенський суддя не дав навіть штрафний, коли розбили голову Тимчику (Рабьйо), коли Дінь зірвав пов'язку з голови того ж Тимчика. До речі, коли Марсіаль забивав нам гол, то перед тим Тимчику розбили голову. Дивно, що ВАР не звернув на це ніякої уваги. Взагалі, на протязі всієї гри жабоїди так лупили наших по щиколотках, що прийшлось робити заміни (Ярмоленко).

Треба, однако, визнати, що у французів гравці в техніці дуже великі майстри. Але навіть ця майстерність не стала їм сьогодні у пригоді. Збірна України сьогоднішньою грою показала, що не все ще втрачено. Граємо далі. Є ще порох в порохівницях!

Все у ігровій схемі Петракова спрацювало. Були обрізки, але вони не вплинули на загальний результат. І Забарний сьогодні не помилився жодного разу і не грав через воротаря. Хлопець прогресує на очах. А Тимчик по факту закрив свій правий фланг повністю і встигав всюди. Ніхто сьогодні не скиглив і не валявся на траві. Швидко піднімались і в бій. Так і треба грати за свою Збірну. Сьогодні ми побачили Збірну Ураїни, якій по силам завоювати путівку у Катар. Тож побажаємо нашим хлопцям тільки перемог у поєдинках з боснійцями і фінами. Дякую за увагу і всім добрих сновидінь.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.09.2021, 09:36
Leonard
Автор:
(Leonard)
Статус:
Эксперт (11972 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 5

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть