Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шаленство©

2021-09-16 09:55 Шаленство - коли на форум, де збираються вершки спортивного світу - найвидатніші тренери, гравці...та який вважається ...

Шаленство - коли на форум, де збираються вершки спортивного світу - найвидатніші тренери, гравці...та який вважається головною подією сезону, потрапляє той, на кого взагалі не очікували і для чого йому треба було самому подолати довгий шлях. Коли на цьому форумі з'являється андердог.

Шаленство двічі - коли цей андердог не займає місце, на яке йому всі вказали - десь біля виходу, а намагається сам завоювати місце під сонцем і дає бій фавориту, зовсім незважаючи на те, що бюджети команд відрізняються в рази, а сукупна вартість своїх граців (11.

68 млн) менша від суперника більш, ніж НА ПОРЯДОК (183.0 млн). І цей бій ВИГРАЄ абсолютно за грою, а не несучи після матчу маячні про набір субпродуктів з яєць та сердець замість признання дуже великого везіння для отриманого гарного результату.

Шаленство тричі - це коли таке шаленство робить наш український тренер!!! Признаюсь, що я зі скепсисом ставився до Вернидуба як видатного тренера, вважаючи, що він не може рівно виступати протягом тривалого за часом турніру взагалі, і внаслідок цього добиватися результатів в чемпіонаті, а не тільки видаючи феєричні матчі. Моя думка щодо цього не сильно змінилася, але вчора я побачив інше: в майбутньому Вернидуб може стати дуже непоганою кандидатурою на роль головного ренера нашої збірної. Все-таки клубний тренер та тренер збірної - речі різні, а набір якостей Вернидуба , на мою скромну думку, дозволяє отримувати результати як тренер збірної.

ЗІ. Ну і наприкінці - оптимістичний кліп в тему допису:

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.09.2021, 09:55
zloe_bobro
Статус:
Эксперт (20938 комментариев)
Подписчиков:
12
Медали:
Выбор редакции × 3

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть