Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Малиновський vs Петраков або війна в дитсадку

2021-09-19 13:46 Добридень пані та панове! Вже тільки лінивий або мертвий, зокрема на цьому сайті не висловив свого ...

Добридень пані та панове!

Вже тільки лінивий або мертвий, зокрема на цьому сайті не висловив свого ставлення до вищевказаного конфлікту! І я би був серед перших бо було відверто лінь взагалі стукати пальцями по клавіатурі!)) Але вже пройшло стільки часу, а все одно з кожної праски чуєш все нові і нові "подробиці" або обсмоктування вже всім давно відомих фактів.

..

Тож і я насмілюся висловитися!

Невідомо чому здавалося б банальна внутрішньокомандна справа взагалі як вибір складу на гру викликала такий резонанс, але відомо чому вона просочилася в пресу!

Я відразу скажу що я за Петракова як ГТ збУ всіма кінцівками! І без "в о"! Він може вивести команду на якісно новий рівень! Для мене це очевидно!

Але! На мою думку він АБСОЛЮТНО не вміє спілкуватися зі ЗМІ!!! Це також для мене очевидно!

Всі його пасажі в стилі: "А я что должен был у вас спросить как мне играть? " або "Я тоже хочу играть в атакующий футбол, первым номером, но я же не с Сан Марино играю! " видають в ньому такого собі "свого" парубка для всіх і для команди і для вболівальників! Але це не працює так як потрібно тоді коли на тобі зосереджено загальнодержавну увагу! Тут треба зважувати кожне слово сказане тобою нід прицілами камер! Не зважив все як слід - маєш проблему "століття" роздмухану в ЗМІ перед такими важливими трьома іграми де треба тільки перемагати! Шева он всю дорогу не брав до уваги Буяльського - і нічого, хоча йому преса багато разів натякала на це! Вийшов і сказав щось типу: "Я играю по другой схеме" І все! Конфлікт вичерпано і всі задоволені! І Петраков міг сказати на прескоференції щос у тому ж дусі наприклад: " Это мой выбор" чи "Это моя ответстеннось перед вами и я ГТ! " І ніякого конфлікту не було б! Це третє, що мені достименно відомо! Але коли ГТ на конференції каже не просто що це його вибір а додає: "Я вам честно скажу, я знаю что он очень обижается... Но мы разберемся!" - то відразу і починають оті "МИ" розбиратися, тільки не всередині команди МИ а в пресі МИ! Чуєте різницю?! Починають вигадувати на що б це Малиновський може ображатися? Хто кому що сказав і куди поїхав! Це взагалі треш!

Підведу підсумок:

  • Винен в цій ситуації Петраков бо багато зайвого наговорив пресі!
  • ГТ Петраков і він має особисто вибрати ставити Малиновського в склад чи ні!
  • Руслан повинен відповідати не у соцмережах а на полі!

Моя думка така: Руслан потрібен збірній! Думку Петракова ми бачимо в заявці на ігри! Це право ГТ! і воно не обговорюється!

Зі збірною до перемоги!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.09.2021, 13:46
19.09.2021, 13:46
375560 1 Borya111
zelmar
Автор:
(zelmar)
Статус:
Наставник (1055 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть