Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Місто Лева. В очікуванні перемоги !

2021-10-12 15:08 "На величезне прохання Патріота Брюса, публікую його блог у підтримку Збірної: "Вітанням усім зі Львова, Погода ... Місто Лева. В очікуванні перемоги !

"На величезне прохання Патріота Брюса, публікую його блог у підтримку Збірної:

"Вітанням усім зі Львова, Погода тут чудова. Куди б його податись, Що порозважатись ?".

Вже у Львові !

Вітання шановному панству з магічного Львова, який повинен вчергове допомогти нашій улюбленій Збірній здобути надважливу перемогу, яка ще на один крок наблизить нас до плей-офф.

От не можу передату ту магію, яка панує в атмосфері. Чарівність цього старовинного міста просто захоплює. Тут треба побувати, щоб усе відчути на собі. І це варто того, щоб подалати 3,000 км в обидві боки, і щоб відчути це свято футболу.

Зараз лише ранок, але вже починають прибувати вболівальники з інших регіонів України. Тут і думати не треба, але на чудовій "Арена-Львів" будуть присутні найвідданіші вболівальники з кожного куточка України.

І я уявляю, як психологічно важко зараз Олександру Васильовичу та нашим гравцям. Нашим гравцям ще важко фізично, бо відбігали, як коняки попередній матч з фінами. Також я уявляю, що коїться у голові Петракова, який повинен обрати найоптимальнішій склад та тактику, щоб перемогти впертих босійців та герцогів також.

А поки лише ранок, то піду візьму у руки горнятко з запашною львівською кавою, а також вареничків із вишнями та посмакую ;)

Також прогуляють вузенькими вуличками міста Лева та насолоджуся його неповторною архитектурою.

І яке ж чудово місто Лева: файна Ратуша, вузеньки вулички, старенькі (я б навіть сказав би історичні) раритетні будинки, розкішна Львівська Майстерня Шоколаду та історичний магазин неперевершеного "Світочу".

А ввечері, ми віддамо усі сили на трибунах, щоб наші гравці віддали усі сили на полі, і принесли усій країні цю омріяну перемогу !!!

З величезною повагою до всіх, а також з безмежною вірою у перемогу Збірної України, Брюс Всемогутній, Бандерівський Львів.

Слава Україні ! Та слава усім нашим захисникам, які боронять нашу Незалежність на Сході України".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.10.2021, 15:08
12.10.2021, 15:08
377119 4 Toha111, kna, BruceWillis, Leonard
auto-yevgeniy-
Автор:
Статус:
Эксперт (7803 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 3

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть