Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нічія, як тренерський програш у Львові

2021-10-13 00:28 Як по мені, це тренерська поразка, вибачте нічия.... але тренерська ПОРАЗКА! Маючи Довбика випускати Сікана - ...

Як по мені, це тренерська поразка, вибачте нічия.... але тренерська ПОРАЗКА!

Маючи Довбика випускати Сікана - лавочника... Караваєва граючого залишати на лавці після Казахстану але випускати тих хто не грає в клубі... Знімати Яремчука, який навіть трохи втомлений і чіплявся за м'яч і його все одно боялись.

.. і випускати "ніякого" лавочника шахтаря... Зняти Шапаренка( а не Степаненка, який почав помилятися...) випустивши Сидорчука і залишати команду без "розігруючого" гравця (Маліновський нам не потрібен???), тим самим показуючи геть усім - граємо на відбій... сідаємо повністю назад.

Варіантом, замінюючи Ярмолекнка (а чи так це було потрібно у цьому матчі), було перевести Циганкова на "свій" фланг чи випустити того самого Караваєва. Навіщо виходив Булеца? Якщо втомлені були центральні захисники, то у нас був в запасі Сирота, Ну і те саме ,як завжди, сіли - назад і пропустили.... все що робив тренер під час гри тільки послаблювало гру нашої збірної! все...

п.с. Чому Боснія яка грала у далекому Казахстані на такому "страшному" штучному покритті де "так сильно сідають ноги" виглядали більш свіжими у другому таймі?

п. п.с. вибачте за сумбур, ще гуляють емоції...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.10.2021, 00:28
13.10.2021, 00:28
377156 2 bizhelp, mwrek
auto-rossi
Автор:
Статус:
Опытный писатель (349 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть