Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шамани, непруха та Бог Ярмола ! Выбор редакции

2021-11-12 00:25 Те що було учора в Одесі, я такого ніколи в житті не бачив, і напевно вже ... Шамани, непруха та Бог Ярмола !

Те що було учора в Одесі, я такого ніколи в житті не бачив, і напевно вже ніколи не побачу. Я звісно маю на увазі події у матчі Україна - Болгарія, а не ту кількість дудок, від яких у мене і досі шум у голові :)

36 ударів по воротах проти 4 у суперника. 14 !!! ударів у площину воріт по воротах проти 1 !

!! у суперника. Плюс ще штанга від Зінченка. Три !!! незараховані голи через офсайд. Плюс ще перевага у володінні м'ячем було 71%. Ті ж французи, англійці, німці та італійці, нервово смалять цигарки, запиваючі усе це валідолом ;)

Неймовірна статистикаНеймовірна статистика

Як таке взагалі можливо у футболі ? Більше 20 років дивлюся футбол, але такої непрухи я ще не бачив... ;(((

Хто ті шамани, і з якої вони країни, які зачарували ворота Болгарії ? ;))) Та і обидва воротарі Болгарії настільки спіймали кураж, що лише б з лінії воріт можна їм хіба що забити. І те, не факт ;)

Сама гра дуже сподобалася. Ну як може не подобатися гра, коли твоя улюблена Збірна атакує від першої до останньої секунди матчу ? Та і вболівальникам повага. Їх було дуже добре чутно.

І на мою осбисто думку, яку може ніхто не розділяти, то перед початком матчу, дівчина заспівала Гімн України дуже проникливо та чуттєво. Дуже непогано заспівала, як для товариської гри. А на офіційних іграх, нехай звісно співає лише ДзіДзьо.

Приємно, що співає Гімн України і Олександр Васильович та усі гравці і на полі, і на лаві запасних. Так і повинно бути.

І яким же видався класним початок першому тайму, де на протязі 12 !!! хвилин, Ярмоли тричі міг віддати гольові передачі, але двічі Зіна та Зубков не забили з забійних позицій. А за 3 хвилини той же Зіна ще міг забити... Сашко Зінченко напевно вже потрапив у "Книгу рекордів Гінеса", як гравець "з найбільшою кількістю нереалізованих моментів в одному матчі" ;)))

Цілий перший тайм наші гравці тисли та просто розривали болгар, де Довбик двічі повинен був забивати також, але воротар болгар виробляв просто щось магічне, я б навіть сказав.

І коли стільки не забиваєш, то забивають тобі. І болгари забили нелогічний і дурний гол, який привіз то Матвієнко, запустивши "свічку" над власною штрафною. Вони його не заслужили.

А другий тайм продовжився тим, що і увесь перший - марнуванням моментів. Хоча на заміну і вийшли Яремчук та Степаненко. Але ж ситуація з забитими голами не покращилася ;( Плюс з годом вийшли Циганок та Гармаш.

І було б несправдливо, коли маючі тотальну перевагу, ми б програли цей матч. І яка ж цукерочка вийшла у Тараса Степаненка ? Міні-шедевр. А кінці могли то і вирвати перемогу. Але не склалося.

І хтось зрозумів, нащо виходив на поле "голден-бой" ? Просто Петраков хотів побачити можливості Коваленка. А він просто ніякий, як зазвичай. "Голден-бой" - баласт Збірної. Сподіваюся, що у Зєніце ми його не побачимо навіть на заміну. А ось вихід Гармаша трохи, то зовсім інша справа. Був зарядженний на те, щоб забити.

І от як можна описувати гру спражнього Лідера та справжнього Капітана ? Ярмола просто Бог. Вже не уявляю Збірну без нього. Ярмола і забив двічі, але двічі був офсайд. І тричі віддав практично гольові передачи. Плюс ще і сам міг у другому таймі забити. Здалося, що Ярмола настільки завівся, що міг ще бігати не 90 хвилин, а усі 120 :)

І от конфлікт Малини з Петровим вичарпаний напевно, якщо судити з фото. Але у першому таймі від Малини креатив був, я хотів забити, але іноді тягнув ковдру на себе. Але старався.

Тимчуку та Зінченку тисну руку за старання також. Зіна дуже багато забігань та навісів зробив, як той же Тимчик.

А Довбику з Яремчуком негайно до церкви і зняти прокляття.

Про Бущана немає сенсу писати, бо він замерз біля воріт ;)))

Гармаша можу лише привітати з поверненням до Збірної. І Гармаш більше створив за 15 хвилин матчу у сенсі креативу, аніж Коваленко. А не забитий гол голден-боєм з кількох метрів, це його рівень майстерності.

Тепер бажаю наших гравцям добре відпочити та відновитися та дуже ретельно підготуватися до Боснії.

Маю надію, що усе те що не залетіло з Болгарією, залітатиме з Боснією, і ми знімемо прокляття цих 1:1 ! А там моментів може буде і небагато, але ми ефективніше їх використаємо.

Слава Україні !

З повагою, Володимир (Луганськ, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.11.2021, 00:25
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть