Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Присниться ж ото

2021-11-17 12:59 Літак набрав висоту і зробивши віраж у нічному небі ліг на визначений новий курс. Переобтяжений купою ...

Літак набрав висоту і зробивши віраж у нічному небі ліг на визначений новий курс. Переобтяжений купою проблем, керований недосвідченим екіпажем Літак не без втрат, але все-таки пройшов зону турбулентності. Командос, які дрімали в кріслах, виконали свою важливу місію, і тепер на них чекали нові випробування.

Але то буде згодом. Поки що можна перевести подих і випити улюбленого Johnnie Walker Black label. Добре, що при виконанні обійшлося без втрат, думав Командор, всі цілі-здорові, у настрої і в належному тонусі. Ніхто не підвів, не кіксанув, хоча були сумніви і питання до декого. Він пригадав, як розмовляв перед операцією з Чубатим. Той був трохи незадоволений, що його, здавалося, відсунули на запасну позицію, в тінь, наче він втратив довіру. Але Командор покладав саме на нього особливі сподівання і кинув у сутичку у вирішальний момент. Чубатий спрацював на відмінно. Кум? Ну, він повинен усе зрозуміти, не маленький. Ще буде його час. Радист подав Командору телеграму. Начальник поздоровляв з перемогою, повідомив про наступну місію і в кінці додав, що Командора підвищено у званні. Командор усміхнувся краєчком губ. Він давно вже відвик отримувати гарні вісті з Високого Бугра, і не чекав звідти взагалі нічого, крім вказівок про нові завдання. «Все, що мені треба, в мене є, а все, що буде треба, я візьму сам» – таким був його девіз, життєва основа . Відтепер життя повернулося до Командора новою гранню, він перейшов певну нову межу, але міняти свої уявлення про темні і світлі сторони, про порядок і порядність, про людей і тварин він не буде. Помічник підійшов до Командора з склянкою віскі, але той спав, міцно і спокійно, відсторонюючи від себе всю суєту навколишнього світу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.11.2021, 12:59
17.11.2021, 12:59
379494 1 auto-oleg268
auto-alex111
Автор:
Статус:
Опытный писатель (452 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть