Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Місія неможлива: "протокол плей-офф". Выбор редакции

2021-11-17 19:33 Браво, Україно ! Браво, Олександре Васильовичу ! Браво, хлопці ! Ви це таки зробили !!! І ... "Місія неможлива: "протокол плей-офф".

Браво, Україно !

Браво, Олександре Васильовичу !

Браво, хлопці !

Ви це таки зробили !!!

І дякую нашим неймовірним фанам, які влаштували неймовірну підтримку нашій Збірній.

І також від мене велика подяка моєму другові Сергієві Притулі, який також підтримував нашу Збірну ✊ Так, Сергій Притула мене знає.

І нічого такого в цьому немає.

Сергій ПритулаСергій Притула

Незважаючі на передматчеві заяви та невтішні прогнози від деяких експертів, а також песимістичний настрій, наша рідна Збірна таки перемогла. І заслужила путівку до плей-офф !

Хтось скаже: а що нам робити у плей-офф з такого грою ? Але учора зранку і цього не було. Просто давайте навчимося радіти кожній перемозі нашої улюбленої Збірної.

Наскільки я пам'ятаю, то боснійська влада заборонила українським вбовальникам відвідувати цей матч у зв'язку з пандемією "COVID-19" та політичною ситуацією у регіоні. І не вірю, що це кажу, але завдяки втручанню нашого УАФ, українським фанам таки дозволили відвідати матч.

І давайте зізнаємося самім собі, що не тільки гравців, Петракова, увесь тренерський штаб, але і усіх нас не слабо так трусило перед матчем, у якому було нкобхіодна перемога з якумога більшою кількістю забитих м'ячів.

І от настає ця мить, і гравці виходять на стадіон "Біліно Поле".

Збірна УкраїниЗбірна України

Починає лунати Гімн України, і усі гравці, а також тренерський штаб, запасні і наші вболівальники затягують "Ще не вмерла...." І тут для мене та звичайної кільтурної людини шок. Боснійське бидло починає освистувати Гімн України... :( Я такого не чекав. Це ж якими бути ідіотами, щоб освистувати Гімн суперника ? Я такого ще ніколи не чув та і не бачив. Ганьба цим нахабних фанам... :(((

Гімн УкраїниГімн України

А що обговорювати стартовий склад ? Головний тренер виставив того, кого вважав за потрібне. І як на мене, то вийшли найсильніші. Ну може окрім Степаненко, який недопрацьовував у центрі і губив свою позицію та свого опонента.

Стосовного першого тайму, то билися та старалися усі. Але нас знов підводила наша вічна хвороба - нереалізація. Малина, Зіна та Ярмола, пробивали на виконання, але кожному не вистачило лише краплини, щоб влучити у площину. Та Яремчук також то міг забити, якби влучив по м'ячу.

Якщо коротко, то:

  • Ярмола знов на себе взяв роль Лідера та тягнув Збірну. І постійно розганяв атаки, і навіть у захисті відпрацьовував. Хоча виглядав дуже втомленим.

ЯрмолаЯрмола

  • але і Зінченко був одним з лідерів. Він у першому таймі і починав атаки, і міг одну з ним завершувати. І як і Ярмола, Зіна іноді допомагав захисникам також.

  • Малина частенько грішив індивідуальними діями, не бачучі навколо партнерів, окрім себе самого ;) Дуже хотів обвести 5-6 боснійців та закатити м'яч у порожні ворота ;)

  • захист помилявся дуже рідко, але якщо і помилявся, то у рамці воріт стояв якийсь Термінатор, або Бетмен :)))

  • звісно відмічу Циганкова за його активність.

  • а ось у Яремчука абсолютно нічого не виходило.

  • українських вболівальників у гостьовому секторі було добре чутно, і вони часом перекрикували нахабних боснійських ультрас.

Коли почалася перерва, то на душі було важко. Бо ми ніяк не можемо забити, хоча моменти і є. І французи усе ніяк також не можуть забити. Але я віри не втрачав.

Дивно, але я гадав, що Олександр Васильович зробить якісь заміни у перерві, випустивши Шапаренка та Довбика. Але Петраков думав по-іншому.

Починається другий тайм. Час починає так швидко спливати. І коли забиває Зінченко, то це повний екстаз. А гольову то віддав Циганков, якого частина наших фанів на сайті критикувало під час онлайну. Якось полегше стало. І незабаром надходять чудові новини - Бензема забиває у ворота фінів. Усе йде за планом.

І тут після голу Зіни, наші фани затягують "Червону руту" :) Шкода, що мене не було серед них. Був би я у Зеніце, то забили б 4 голи :)

Але знаючі, яке прокляття нічиїх висить над нашою Збірною, то на душі тривога. І треба ж ще хоча б один гол забити.

Нарешті ми бачимо Шапу та Довбика.

І саме ці гравці роблять гол. Ювілерна передача від Шапи на Довбика на межі офсайду, і гоооооооооооол !!! 0:2 !!!! Усім спатки !!!

А там Кіліан Мбаппе забиває другий гол у ворота фінів. І допомагає Україні вийти до плей-офф.

Стосовно тактичних замін, то Сидорчук нічим себе особливо не проявив. А ось Караваєв був активним, як і завжди. Швидкість ще в нього є.

Як тільки прозвучав фінальний свисток, то я почав бігати по хаті, як немовля, якому щойно дали цукерку :)))

Також обов'язково негайно Павєлку зателефонувати Дешаму, і надіслати їм величезний шмат сала, або равликів ;)))

А що коїлося з Олександром Васильовичем ? Він просто сяяв від радості. Прийняв Збірну у такий складний момент, і зробив майже неможливе, якщо зважати, як розгорталися події за участю нашої Збірної. Ця "Місія неможлива", стала для Петракова можливою. І тепет за протоколом у нас плей-офф.

ПетраковПетраков

А після матчу, наші гравці з Петраковим підійшли до трибун і виконали відому "ісландську хакку". Це було прекрасно.

Особисто я досі під враженням від учорашньої перемоги. Перемогли боснійців, отже заслужили право грати у плей-офф.

І у нас є нове досягнення. Збірна України не програє вже два відбірних турніри поспіль. А це 16 матчів поспіль: 8 перемог та 8 нічиїх. Це таки досягнення.

І у цьому відборі, ми не програли !!! жодного матчу, що змогли зробити далеко не усі Збірні. Навіть "великі" німці та іспанці програли по 1 матчу ;)))

Добре, що той бородатий дядько з УАФ, той що Президент, сьогодні на ісполкомі зніме приставку в.о. з Петракова. Але він запізнився. Треба було призначати Олександра Петракова одразу у серпні Головним.

Уявляю, як Олександру Васильовичу було працювати під шаленим тиском ЗМІ та вболівальників. Але він витримав. І за це я йому апдолую !

Тепер усі чекаємо на жеребкування 26 листопада.

Бажаю Збірній Україні у півфіналі Швецію, або бриттів. А у фіналі Туреччину, яке попередньо приб'є мокшів, або Північну Македонію. Можна ж помріяти ;)

А тепер усі відкорковуємо шампаське та починаємо святкувати, бо зараз так мало позитиву у житті.

Слава нашим захисникам, які боронять Незалежність на Сході країни !

Слава Україні !

З повагою, Володимир (Луганськ, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.11.2021, 19:33
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть