Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

До питання про теперішній стратегічний курс ДК.

2022-02-10 18:19 Останнім часом на нашому сайті розгорнулась певна дискусія, яка стосується стратегічного курсу розвитку, трансферноі політики та ...

Останнім часом на нашому сайті розгорнулась певна дискусія, яка стосується стратегічного курсу розвитку, трансферноі політики та перспектив Динамо. Одна група камрадів обурюється небажанням ДК купувати нових сильних гравців, інша намагається знайти цьому пояснення.

Хочу вставити своіх 5 копійок. В звичайний коментар це не влізе, тому вирішив написати в блозі.

Але і "растєкацца мислію по дрєву" не буду.

Тезисно:

  1. Змагатись з Ахмєтовим в грошових витратах на футболістів - справа невдячна. Щось подібне спробували при Блохіні, результату не було. Треба було шукати інший вектор розвитку.

  2. Суркіси працювали з Лобановським. І на своі очі бачили це чудо ( як і всі ми)- зі своіх хлопців, які не хапали зірок з неба, була створена супер-команда, яка тільки чудом не виграла ЛЧ.

  3. Футбол змінився. Але... Пару років назад неймовірний Аякс зі своіми молодими вихованцями на перших ролях почав громити реали та ювентуси і запросто міг виграти ту ж ЛЧ. Так, там було декілька легіонерів, але саме де Йонг з співвітчизниками вели гру команди ( при всій повазі до Тошича та інших).

  4. Після феєричного сезону тренер Аяксу не полакомився на "жирні" пропозиціі, а залишився, заявивши, що саме цей проект найцікавіший і далеко не закінчений.

Думаю, досвід Аякса вивчався. Як певний приклад і як можливість повернутись до традиційних динамівських цінностей. Не вистачало Фігури. Виконавця. Того, Який Зможе.

Тренера.

  1. Луческу завжди порівнював себе з Лобановським. Казав, що в нього більше титулів. Звісно, речі непорівнювані. Але... Мотивація в Луческу величезна, якщо йому вдасться "перезапустити" ДК саме зі своєю молоддю, скажуть - Така велика справа гідна Метра. І, зрештою, будуть праві. Це буде неймовірний фінальний акорд всієі тренерскоі діяльності МЧ. Після такого можна спокійно відпочивати на лаврах.

Мені здається, саме такі мотиви основних діючих осіб.

В одному з інтерв'ю, після провальноі ЛЧ, Луческу сказав- Ця команда поки що не готова.

Оце "поки що" вселяє в мене надію.

А трансфери все одно будуть. Може, не такі гучні, як хотілося б і не так багато, але будуть. Без цього тепер просто неможливо.

Що з цього всього вийде - побачимо.

Хочу наголосити, що все вищенаписане може не мати нічого спільного з дійсністю і є суто моіми власними здогадками. Ні Суркіс, ні Луческу нічого мені не казали і взагалі не здогадуються про моє існування.

Просто мені саме так здається.

"Ну, бачу я так."

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.02.2022, 18:19
auto-sergej549
Статус:
Наставник (1730 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть