Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що вони тут роблять?

2022-02-20 13:11 Я зареєструвався тут 15.01. По суті, новачок, ще придивляюсь. З великим здивуванням помітив одну річ - ...

Я зареєструвався тут 15.01. По суті, новачок, ще придивляюсь. З великим здивуванням помітив одну річ - на відверто продинамівському сайті присутні "кроти".

Це видно зразу. Певні вислови, замаскована злоба, бажання вкусити. Я зайшов на сторінку одного з них і зразу наткнувся на знамениту мантру Денісова.

В графі " улюблений клуб" цей дописувач написав -вболіваю за всі украінські клуби.

В свій час, коли футбольний Львів активно не сприйняв ШД на своєму стадіоні, таку фразу хоч раз за програму повинен був сказати кожен експерт. Малось на увазі, що вболівати за всі укр. клуби в єврокубках - це патріотизм. Між іншим, на той же час відноситься пропагандистська кампанія Палкіна, в якій він доводив, що ШД - самий популярний футбольний клуб в Украіні.

Кроти це "зхавали". Для них така постановка питання - хороший тон. Для мене - дурня. Яка, між іншим, не має нічого спільного з патріотизмом.

В 90-х роках минулого століття мені довелось деякий час жити в Монтевідео (Уругвай). Я на власні очі бачив протистояння вболівальників Насйоналя і Пеньяроля. В них це серйозно. Якщо тебе запідозрять в симпатіі до принципового суперника, ти отримаєш великого тягла і назавжди, з ганьбою будеш вигнаний із спільноти. Не допоможуть ніякі псевдопатріотичні гасла.

Таки прикладів неміряно. Інтер і Мілан взагалі з одного міста. І що? Вболівальники активно вболівють проти принципового суперника і в єврокубках також. Здається, відношення німецьких фанатів не з Мюнхена до Баваріі загальновідомо. Ще один класичний поиклад - Реал і Барселона. Ну, не буде поважаючий себе каталонець вболівати за Реал навіть в єврокубках. І з гордістю в цьому признається.

В нас же чомусь так не можна. Непатріотично.

Фігня!

Я вболіваю проти Шахтаря в усіх турнірах. І не стидаюсь в цьому признатись. Тому що не рахую це чимось соромним чи принизливим.

Звісно, кожен має повне право на свою позицію в цьому питанні. І, якщо ця позиція не збігається з моєю, все одно така людина не стане моім ворогом. Ще чого не вистачало!

Зрештою, я хотів написати про інше, але мене занесло. Таке зі мною трапляється, прошу вибачення.

Отже, що тут роблять кроти хтось мені пояснить? Існує ж Террікон. Чи вже не існує? А тут же іх відверто "поливають", я вже бачив. Зрештою, інакше і бути не може, напрям сайту не приховується.

А ще помітив ярих прихильників Металіста.

Чи люди реально вболівають за декілька команд?

Я з великою симпатією ще з радянських часів відношусь до Дніпра. Щиро радів іх чемпіонствам і виходу в фінал ЛЄ. І ще є команди, яким я симпатизую. Але в випадку з багаторічним принциповим суперником, який далеко не завжди " грає чесно"...

Звісно, я не збираюсь виявляти прихованих кротів, чи якось інакше ім шкодити. Повна фігня. Я просто дуже здивувався.

Зрештою, цілком вірогідно, що саме моя позиція в корні неправильна. Але мені вже пізно іі міняти.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.02.2022, 13:11
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть