Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ФІФА і УАФ.

2022-04-02 17:24 Для початку трошки історіі. В 1934 році мундіаль проходив в Італіі. Муссоліні зробив все можливе і ...

Для початку трошки історіі.

В 1934 році мундіаль проходив в Італіі. Муссоліні зробив все можливе і неможливе, щоб отримати світовий форум, який повинен був продемонструвати переваги фашизму. В фінал вийшли збірні Італіі і Чехословаччини. Вечір перед фіналом шведський суддя матчу провів на віллі Муссоліні.

Перед самою грою цей суддя піднявся в ложу дуче," щоб засвідчити повагу великій людині". Результат відомий. В додатковий час італійці заштовхали воротаря з м'ячем в руках в ворота. Суддя зафіксував гол. Італія - чемпіон. В Чехословаччині своіх футболістів зустрічали як чемпіонів. Але... Гра забувається, результат залишається.

Але я навіть не про це.

На трибунах було присутнє тодішнє керівництво ФІФА. Вони все бачили.

Саме з тих пір почалась порочна практика, над якою ми зараз навіть не задумуємось і яку сприймаєм, як само собою зрозумілу. Результат, зафіксований суддею, не оскаржується.

Задумайтесь. Ця гра придумувалась не такою. І багато що в ній було б зовсім не так, якби люди, паразитуючі на футболі, не поставили своі інтереси вище інтересів гри. Наприклад, " Божа рука" Марадони, рука Анрі в грі з ірландцями не стали б вирішальними чинниками. Якби цим вирішальним чинником в футболі була Справедливість. Чого власне і прагнуть незліченні маси футболістів та вболівальників.

Ще одна історія, зовсім недавня.

В 2014 році група впливових американських сенаторів звернулась до ФІФА з закликом про виключення Росіі. Тодішній очільник організаціі Блаттер відповів зарозуміло і пихато - мовляв, не пхайтесь не в своє діло. Сенатори образились. Вони звернулись до ФБР. В ФБР " зовсім випадково" знайшовся жорсткий компромат на Блаттера. Результат також всім відомий - відставка Блаттера і, як похідна, революція в питанні футбольноі справедливості - введення ВАР.

Зверніть увагу, не суд над Блаттером, а відставка. Більше того, всі доведені корупційні рішення, які стосувались росіі та Катару, залишились в силі. Та й Блаттер досить непогано себе почуває.

Я можу ще довго мучити клаву. Особливо про останні рішення ФІФА. Але, здається, нема сенсу. Думаю, вже давно всім зрозуміло, що організація, яка повинна була організовувати процес і слідкувати за справедливістю в усіх його проявах, перетворилась на корупційного монстра, який перерозподіляє грошові потоки і тільки гальмує розвиток футболу.

Як приклад, хочу навести тезу, якою вони аргументували небажання вводити ВАР. Мовляв, суддівські помилки - невід'ємна частина футболу і без них футбол буде не таким цікавим.

Вдумайтесь!!!

І ще одне.

ФІФА плодить дітей. Національні федераціі - плоть від плоті цього монстра. Подивіться на останнє голосування з приводу рос. мови на Конгресі. Прикормлені майже всі.

Більше того, нац. федераціі продовжують процес. Подивіться на УАФ. Прикормлені обласні федераціі проголосують на національному Конгресі так, як скажуть. В свій час, щоб зіпхати Конькова, знадобилась революція.

Останнім часом все більше чуються голоси, що в цій системі пора щось змінювати. Що так далі продовжуватись не може.

Може.

І буде.

Я особисто виходу не бачу. Не робити ж нам спеціальну революцію. А американські сенатори зараз зайняті іншими справами.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.04.2022, 17:24
auto-sergej549
Статус:
Наставник (1730 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть