Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Все буде УКРАЇНА!!!

2022-04-03 16:03 Більше місяця тому, за 1,5 доби до початку війни в Україні, я написав свій останній блог. ... Все буде УКРАЇНА!!!

Більше місяця тому, за 1,5 доби до початку війни в Україні, я написав свій останній блог. Весь цей час я не писав. Чому? Бо головна задача на сьогодні – виграти цю війну. Чому? Бо мова йде про існування не тільки України, як суверенної держави, а і кожного з нас. Вчорашні кадри із Бучі, та й історія Маріуполя, Чернігова, Харкова, Рубіжного, Волновахи, Тростянця і інших міст і сіл України.

Добре відома історія Броварського району Києва. Про що ці історії говорять? Ніхто не прийшов когось звільняти. Це війна на знищення українців. Війна на знищення кожного з нас. Там, де стане нога орка, там буде смерть. Це будуть килимові бомбардування, знищення всієї інфраструктури, тортури і насилування жінок, дітей, чоловіків. Всіх без розбору. Кожен з нас повинен зробити все, що від нього залежить, щоб перемогти.
Сьогодні наші військові вийшли на кордони України в Київській і Чернігівській областях. Ворог повністю знищений і зачищений на головному напрямку. Всі ж розуміють, що Київ – була і є ціль №1. І обвал угрупування – ніяка не дипломатія. Це сила народу і ЗСУ! В цій історії нарешті почались спортивні новини. З’явилась можливість написати блог про футбол. Чому? Бо необхідно знаходити час і для мирного життя. Займатись спортом, дихати повітрям, читати і інші новини, а не тільки інформацію з фронту. В останньому блоге я написав, що наш чемпіонат скоріше за все не розпочнеться. Сьогодні вже чітко можна сказати, що чемпіонат завершений не буде. Відомо, поки інсайдерські, що досягнута згода між клубами підбити підсумки згідно 1 кола. Динамо стає чемпіоном. Що ж взагалі відбувається із нашим футболом зараз?

Більшість клубів розпущено. Поки тимчасово. З того, що знаю я, що декілька клубів, таких як Металіст і Полісся, грають і тренуються в Туреччині і Польщі. Легіонерський склад майже повністю розпустився. Чи буде існувати наш футбол після футболу? Буде. Чи прийдуть сюди нові спонсори? Прийдуть. Але це складний процес.

Історія Динамо має декілька складових. Перша – історія ІМСа і ГМСа. Вкрай неприємна. По суті ІМС своєю втечею із валізкою з грошима перекреслив адекватне сприйняття у більшості вболівальників. Чоловіки повинні бути в цей час в Україні. Друга складова – юнацький склад Динамо. Хлопці готуються до матчу ЛЧ проти Спортингу в Румунії. І, як не дивно, у складі всі легіонери збережені. Навіть Самба Діало. Третя складова – основний склад. Його зібрали пару тижнів тому і під керівництвом Олега Гусєва команда підтримувала форму на Заході України. 01.04.22 весь склад виїхав в Румунію. І попереду починається турне. «Матч за Мир! Зупинимо війну!»

Вже відомо, що 12.04.22 Динамо зіграє проти Легії у Варшаві. А далі обіцяють матчі проти Барселони, ПСЖ, Аяксу і інших команд. Склад Динамо втратив всіх легіонерів. Кендзьора, Вербіч і Вітіньо пішли в оренду до 01.06.22. Де Пена назавжди залишив Динамо. Всі українці залишились. Вся обойма. Зрозуміло, що ставка Динамо на власних вихованців і український склад в цій історії дасть змогу зберегти перспективу. Бо по суті склад не постраждав. Стосовно головного конкурента, то його ставка на легіонерів себе не виправдала. Всі вони не мають бажання повертатись. Всі вони хочуть піти. Поступово їх працевлаштовують. Зрозуміло те, що удар по статкам Ахметова величезний. Вже є інформація, що ряд українських гравців отримали повідомлення про розрив контрактів. шахта досі не зібралась і не відновила тренувальний процес. Перспективи нашого головного конкурента дійсна складні. Однак перспектива того, що вони повернуться в Український Донецьк зараз має більш чіткі перспективи.

Чому? Бо ми точно ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.04.2022, 16:03
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть