Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тарганіада

2022-06-12 19:06 (з новин): Російсько-фашистська влада щодня руйнує футбольну інфраструктуру України, вбиває та ламає долі українських спортсменів. Але ...

(з новин): Російсько-фашистська влада щодня руйнує футбольну інфраструктуру України, вбиває та ламає долі українських спортсменів. Але для свого зомбованого населення окупанти хочуть створити гарну картинку як чемпіонат "російського світу". Російські загарбники вже проводять чемпіонат Криму, який за своїм рівнем не перевершує чемпіонат бензоколонки.

---------------------------

Президент НОК Росії підозріло подивився на дивного відвідувача. Руки свербіли викликати «Швидку», а мозок бурхливо виконував роботу, настільки рідкісну йому: " А раптом?... " . Ну а відвідувач у дешевому піджаку та затрапезній кепчонці відкрив скляну банку і витяг досить великого таргана.

– Дістався колишній дружині Дзюби при розподілі майна, - пояснив гість. Вона мені його продала, запевняє, що Артем навчив свого вихованця штовхати м'ячик із хліба. Якщо на нашій тарганіаді влаштуємо футбольний турнір, Кеша - так його звуть-цілком може перше місце російському спорту принести.

Функціонер з повагою подивився на Кешу, а відвідувач уже витяг іншу істоту.

  • Артуром звуть, із Цхінвалі прислали. Його навчили дертися по цукровій гірці, і якщо у нас в програмі будуть змагання скелелазів, братерський народ без нагород не залишиться.

  • А ви впевнені, що він осетин, а не грузинський тарган? Щось його вуса більше на сталінські скидаються, ніж на газзаєвські.

Гість зніяковів.

-Ну, якщо він з Горі, герць з ним. І там гори і там гори. Скажімо, що втік із зубожілої Грузії, щоб жити у квітучій Південній Осетії.

За кавказцем на світ божий вилізла ще одна комаха. -А де ж вуса? – здивувався олімпійський вождь. - Він куций якийсь...

– Це не він, а вона, дівчина з Білорусі , – гордо пояснив колекціонер. – У них усім тарганам незалежно від статі вуса збривають. Щоб злі вороги не потішалися, не порівнювали знаєте з ким. Натомість ім'я у неї дзвінке, патріотичне – Ляксандра. Такі гімнастичні кульбіти вміє робити, Кабаєвій і не снилося.

Зрозумівши, що зморозив нісенітницю, жваво витяг з банки ще одну комаху.

  • А це прикраса моєї колекції. Його щойно зі Скадовська надіслали. Реквізований у місцевих націоналістів разом із ліками, одягом, електронікою та іншим дріб'язком. І миттєво почав агітувати сородичів приєднуватися до великої Росії. Вони його одразу Сальдо прозвали. А ще плаває в умивальнику здорово, ось ми його на турнір плавців та виставимо.

  • Загорілий він якийсь, - скептично зауважив господар кабінету. – може, кримчанин, а видає себе за уродженця Херсонської області.

  • Та не хвилюйтеся, на таких змаганнях, як тарганіада, афери виключені. Я вже звернувся до колекціонерів з Еритреї, Північної Кореї та інших дружніх країн. Вони надішлють своїх вихованців. і пролунаємо ми на всю планету.

Наступного дня, коли олімпійський босс розглядав плакат із емблемою тарганіади, у кабінеті пролунав дзвінок. На дроті був вчорашній відвідувач, але настрій у нього змінився. Колекціонер мало не плакав.

  • Вибачте, вибачте, - сумно повторював він, а коли його в досить грубій формі зупинили, скорботно розповів. - Моя донька після вечірньої годівлі не закрила кришку як слід. І всі наші вихованці розповзлися...,- він хотів сказати "як таргани", але вчасно зупинився.

  • Так зберіть їх знову в банку!, - гаркнув високопоставлений співрозмовник.

-Пізно, - похмуро повідомив ентузіаст. - Їх усіх чомусь потягнуло саме в той кут, де павук Макс свої тенета розкинув. Вранці коли ми прокинулися, тільки тушки у павутині та висіли. Я завжди підозрював, що Макс – український агент, а тепер повністю переконався у цьому.

Олімпійський лідер великої держави люто розірвав плакат.

  • Треба було вчора "Швидку" йому викликати, - чортихаючись, подумав він.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2022, 19:06
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2185 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть