Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нова Москва та алігатор Філя (екскурсія для пасажирів тихоокеанського круїзного лайнера)

2022-06-26 18:34 Шановні гості! Ми з вами знаходимось на острові Хумба - чудовому райського містечку у самому серці ...

Шановні гості! Ми з вами знаходимось на острові Хумба - чудовому райського містечку у самому серці Океанії. Колись Хумба був безлюдний. Але все змінилося півроку тому, коли під час страшного шторму біля цих берегів затонув корабель з російськими біженцями, який прямував до Вануату. Ті, хто вижили,заснували на острові колонію, назвав її Новою Москвою на честь своєї колишньої столиці (зараз - Байденград).

Ми побуваємо в цій колонії, а також ознайомимося з іншими знаковими місцями цього чарівного острова.

Подивиться праворуч. Бачите споруду із бамбука?Це - точна копія кремлівської стіни. А пам'ятник поруч - могила засновника колонії та колишнього лідера Росії. Він і раніше не відзначався міцним здоров'ям, і поранення під часу штурму військами НАТО президентського палацу в Сочі (зараз -територія Грузії) вкупі з вологим тропічним кліматом призвели до логічного кінця. Квіти біля пам'ятника? Їх міняють щодня, зриваючи де тільки можна. І це негативно впливає на стан екосистеми острова Хумба.

Далі в нашій програмі - місцевий стадіон. Вам пощастило: якраз зараз на ньому тренуються ті футболісти збірної Росії, хто вцілив після шторму. Через те, що спаринг-партнерів тут не знайти, вони вишколили місцевих орангутангів. Ви тільки погляньте, як цей бородатий примат б'є головою прямісінько у ворота. А грають же вони не м'ячем, а кокосовим горіхом! Орангутанга-голеадора, до речі, назвали Артемом на честь капітана збірної Росії, який не зміг вибратися із затонулого корабля.

О ні, не зривайте цей фрукт! І в нікому разі не пригощайте їм Артема, та й самі не їжте! В цьому привабливому на вигляд плоді міститься стільки смертельної отрути, що бик відразу копита відкине, чого вже казати про орангутанга чи людину. До речі, чаклуни з колонії якимось чином змогли з такого грізного продукта робити цілком безпечний алкогольний напій, що на їхній мові називається "самогоном". Якщо побачите остров'ян у горизонтальному стані під пальмою, знайте: вони не померли від вживання отруйних фруктів, а просто відпочивають після кількох келихів місцевої "вогненої води". Той же, хто не хоче відпочивати, а шукає подвигів, вирушає на єдине на острові озеро, куди й ми зараз прямуємо.

Дивитися, мерщій дивиться на воду! Вам пощастило зустрітися віч на віч із ще одним знаменитим представником місцевої фауни - алігатором Філею. Ось який дебелий та задоволений життям. Чому Філя? Бо він - справжній русофіл, дуже полюбляє колоністів, особливо тих, хто після доброї гулянки із самогоном, прямкує освіжитися у озері. Навіщо у озері, коли океан навкруги? Хто зрозуміє загадкову руську душу? Що ви, жіночко, робити селфі з Філею категорично заборонено!

Ми продовжимо нашу екскурсію у центрі колонії. Ліворуч - дитячий садок. Ні, граючих малюків ви не побачите, вони у класі вивчають скрєпи. Не запитуйте в мене, що це таке. Я сам не знаю. Відомо тільки, що після садку вони продовжать штудіювати цей предмет у школі; тут навіть збираються урочисто відкритий перший у світі скрєп-університет.

А тепер найприємніша частина туру - обід, включений, до речі, до вартості туру. Вас пригостять тутешніми делікатесами - смаженою картоплею і тихоокеанським оселедцем; ви також зможете за бажанням продегустувати самогон, про який я вам так багато розповідав. Тільки благаю: не йдіть після дегустації до озера. Бо ваш страховий поліс не покриває близький контакт із алігатором Філею.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.06.2022, 18:34
26.06.2022, 18:34
391141 3 Devi, Internat, auto-sergej549
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2085 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть