Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сага про космічних бранців

2022-07-13 00:54 Віцепрезидент федерації фігурного катання України Віктор Петренко взяв участь у льодовому шоу Тетяни Навки, дружини прессекретаря ...

Віцепрезидент федерації фігурного катання України Віктор Петренко взяв участь у льодовому шоу Тетяни Навки, дружини прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова. Олімпійський чемпіон з фігурного катання зіграв одну з ролей у льодовому шоу «Червоненька квіточка». Шоу відбулося 8 липня у Сочі. До повномасштабного вторгнення російської армії Петренко також брав участь участь у льодових шоу в рф (з новин).

Гості з космосу були невеличкі на зріст, огрядні, а їхні голови нагадували футбольні м'ячі. Може, тому їм закортіло відвідати гру чемпіонату Росії з футболу. Господарі охоче відгукнулись: закордонні делегації нечасто відвідують зараз Москву, а тут посланці не якоїсь держави, а навіть іншої галактики. Та, на жаль,видовище чужинцям явно виявилося не до смаку: вони прибули з тихої, миролюбної планети, де ніхто не свариться, не лементує, навіть голоса не підвищує. А тут усе вирує: фанати намагаються перегорлати один одного, суддя щосили свистить, гравці руками розмахують і посилають кудись суддю із суперниками: мабуть на іншу планету чи до чужої галактики. На 22-й хвилині матчу всі міжпланетні мандрівники затулили вуха, а на 34-й гуртом підвелися й вибачившись, пішли із стадіону.

  • Добре, тут ми прорахувалися, - зізнався один із організаторів візиту прибульців . - Чому б не познайомитись із більш стерильним середовищем?

І повів гостей до басейна, де якраз мав розпочатися турнір пловців на призи екіпажу крейсера "Москва".Тут було вже тихіше, але одяг спортсменів явно виявився надмірним подразником для гуманоїдів з планети Асоріс. Коли до бортику підійшли учасники чоловічого запливу, Кімпар - керівник делегації з Асорісу, хутко підбіжав до Флорени - єдиної жінки із своєї групи й закрив своїми руками її очі. Зате, коли прийшла черга жіночої програми, й спортсменки неквапливо готувалися до старту, той же Кімпар негайно зажадав, щоб йому принесли бінокль. І почав швиденько розглядати учасниць, зупиняючи погляд на частинах їх тіл, не повністю покритих купальниками.

  • Сором та й тільки, - Флорена зіщулилася й підвелася з свого місця. -Я цю порнографію дивитись не збираюся! За нею без особливого ентузіазму до виходу рушили й інші.

  • Щоб вам ще запропонувати?- представник приймаючої сторони ледь не ридав.- Турнір стрілків пам'яті Лі Харвi Освальда? - Та ні, ви ж миролюбні. Змагання з кінного спорту на призи Лаврова? Забув, ви ж вегетаріанці. О, згадав! Це якраз що вам підійде.

...У льодовому палаці елегантна пара під романтичну музику зачаровувала своєю вишуканістю і майстерністю.

  • Це - легенди нашого фігурного катання, - розповідав гід. - Щоправда, Віктор ще не зовсім наш, але він виправляється. А у Тетяни чоловік...- він показав вгору.

  • Космонавт? - зацікавився Кімпар.

-Майже вгадали. Він прес-секретар нашого президента.

Кімпaр перезирнувся із своїми однопланетчанами, потім зробив непомітний рух пальцями, й усі гості з Асорісу миттєво зникли, наче розчинилися у повітрі. І що це! Разом з ними кудись поділися Віктор з Тетяною.

... З минулого тижня найбільш відвідуваним атракціоном у Діснейленді планети Асоріс стало "Льодове шоу". Сотні туристів щодня вистоюють довголезні черги, щоб подивитись на дивних істот, що виконують чудернацькі танці на слизькому покритті спеціального павільйону. Глядачі плескають у долоні, новий власник Діснейленду Кімпар потирає долоні, підраховуючи прибутки. Тільки Віктор з Тетяною у цілковитій депресії. Мало що міжпланетним бранцям доводиться працювати 7 днів на тиждень, їх ще й годують на цій вегетаріанській планеті травою та листям.

Чоловік Тетяни взагалі близький до самогубства. Бо підозрює, що кохана не тільки розважає клятих гуманоїдів танцями на льду, а й сама розважається із своїм партнером , коли ковзанів нема на ногах. Тому він благає свого боса оголосити спецоперацію на планеті Асоріс, щоб визволити багатостраждальну дружину.

-Ось закінчимо спецоперацію на нашій планеті, тоді й за інші візьмемося, - відповідає президент. Прес-секретар розуміє, що Тетяну він ніколи вже не побачить.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.07.2022, 00:54
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2230 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д - : - 7 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть