Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Імперський сифіліс мозку

2022-07-28 06:14 Чума свиней, пташиний грип, мавп’яча віспа… Хворіють тварини, а від них заражаються люди. А ще є ...

Чума свиней, пташиний грип, мавп’яча віспа… Хворіють тварини, а від них заражаються люди. А ще є хвороби, до яких тварини не мають ніякого відношення. Бо ті хто хворіють на таке – то, навіть, не тварини… А те, що не люди, так то – голий факт.

Останнім часом надто вже поширюється світом хвороба, на яку хворіють представники колишніх імперій.

Про рашистів годі говорити. Важка хронічна форма, що тягнеться віками. Яка час від часу загострюється. І, от, саме в пору загострення у одних, таке ж саме починається в інших. Щойно одні почали «збирати» те, що їм не належить, в інших також з’явився апетит. В Китая тече слина на Тайвань… османи тупочуть ногами на греків… Згадали… Що вони теж були імперіями. Колись. Століття тому. Мабуть, у всіх у них це єдине, чим вони можуть гордитися. Згадувати часи, коли щось визначали в цьому світі. Коли несли смерть і горе тим, кому не пощастило жити з ними поруч.

Коли отримуючи по зубах від Динамо на останніх хвилинах матчу упороті недоосмани, почали скандувати ім’я того, хто зараз руйнує нашу країну, вбиває наших дітей і гвалтує наших жінок… Покидьки, які не вміють програвати, бо ніколи не мали ніякої честі… Вони завжди вдаються до такого. Коли відчувають злість через свою імпотенцію. Через свою карликовість. Не знаю я, що це за хвороба, але можу припустити. Є така, яка дуже погано протікає після повторного зараження. Коли на тілі з’являються виразки, що смердять, коли відвалюються частини тіла. Особливо страшно вона відображається на нащадках, які були заражені в утробі. Вони народжуються інвалідами, і все недовге своє життя живуть в болю і муках. Це – сифіліс. А в нашому випадку – імперський сифіліс. Імперський сифіліс понівечених мізків. І воно заразне. Дуже. Адже, як бачимо, на нього починають повторно хворіти ті, хто надто близько спілкується з першим «хворим». Китайці. Турки. І не бачать вони виразок. Не відчувають власного сморіду. Не розуміють, що після кожного чергового зараження від них будуть відвалюватись шматки… Бо колись… вони були… і знову хочуть бути. Дуже сильно хочуть бути. Що аж згодні гнити заживо.

На превеликий жаль, немає наразі в світі такого венерологічного диспансеру, куди можна було б їх усіх вкласти. Але… Вчора одних «підлікували», бодай і на футбольному полі, тепер черга за іншими, яких, сподіваюся, вилікуємо ще надійніше на інших полях…

Перемог нам, друзі. Різних. І радіймо, що живі, а головне – здорові!

P.S. Хто не в курсі... В трансляцію матчу картинка не потрапила, але була викладена в телеграм каналах, наприклад НикВести в 23:30. Звичайно, ще одна імперія під назвою УЄФА, не зверне на це ніякої уваги. Вони ж поза політикою.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2022, 06:14
auto-vladimir-shevchenko
Автор:
Статус:
Наставник (2213 комментариев)
Подписчиков:
14
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть