Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Правда буває болісна, але це правда

2022-08-28 20:21 Кажуть, що брехати можна довго, навіть безкінечно. Можна брехати , навіть розуміючи, що насправді все зовсім ...

Кажуть, що брехати можна довго, навіть безкінечно. Можна брехати , навіть розуміючи, що насправді все зовсім інакше, але все це стосується лише тих самих брехунів. Для інших, кому брешуть, ця закономірність рано чи пізно перестає сприйматися. Бо очі бачать зовсім не те, про що цілодобово розповідають , так звані експерти та ще деякі вболівальники, що не бажають бачити правди, або щось їм очі засліплює.

. . мабуть пиво або горілка...

Перед початком нового сезону УПЛ багато футбольних авторитетів казали, що безперечний лідер чемпіонату саме Динамо, бо Шахтар без бразильців нова команда , інші на початку будівництва, а саме Динамо має згуртовану команду з українців і не першій рік грає у такому складі. Та навіть програш Бенфіці не дуже засмутив цих товаришів, бо на їх думку Динамо ще не підготовлено до ЛЧ і саме ЛЄ то що треба… І це, незважаючи на дуже одноманітну тактику , яка передбачає тримання м”яча біля свого карного майданчика за постійною участю воротаря, на повільну гру , на те, що атакувати Динамо не вміє, не бажає, не навчене , і тут кожний свій варіант може вибрати. І це не вчора почалося а багато років тому. І не бачити цього якось навіть не смішно.

Чому я про це зараз висловлюю, бо трохи більше ніж годину тому Дніпро -1 показав що таке Динамо сьогодні та чого нам чекати далі . Те , що команда грає повільно всі бачать , але крім балачок вболівальників нікого у клубі це не стосується . Можливо я помиляюсь, але не бачу що футболісти почали бігати, їм зручніше стояти та чекати м"яча . Те що атака команди нагадує курку без голови, яка може ще довго бігати, але навіщо та куди, давно не таємниця, але змін як не було, так і немає досі. Деякі у захоплені тренерським хистом Луческу, мовляв він зробить з Динамо якісну команду. Дуже скоро, бо він розуміє чого бажає та як це зробити. Почекайте трохи...Можливо так і сталося, якби у команді грали бразильці, але їх немає від слова зовсім. Ось і побачили, як учень Луческу переміг свого вчителя, як то кажуть спокійно та дієво , та це не диво, бо з такою грою Динамо перемагати буде все важче і важче навіть українські команди…

Якщо все це задовольняє, можна брехати і далі, розповідати всім яка чудова команда з берегів Дніпра і Луческу це просто тренер з великої літери. Ось тільки не розумію , яка в цьому мета? Що це дає та й навіщо брехати???

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.08.2022, 20:21
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть