Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хто винен, та що робити

2022-09-16 08:54 Ніколи не бачив такого потужного футболу, у виконанні Динамо, як вчора, але гравці дуже дбали про ...

Ніколи не бачив такого потужного футболу, у виконанні Динамо, як вчора, але гравці дуже дбали про це. Вибачаюсь, це сарказм або повна маячня, бо такої ганьби я ще не бачив, грали не з командою топ-рівня, а з такою, що перемогу можна було завчасно передбачити на всі 100 відсотків.

.. Але це було колись, наразі Динамо по словам Луческу завжди грає гарно, але деякі деталі псують результат. А як на мене, гри немає, те, що хлопці роблять на полі, точно не футбол та не гра. Якщо чесно, то це заздрість до легенди тренерського цеху Динамо, матеріалізована футболістами під керівництвом Луческу. Нових ідей нема. Все, пляшка зовсім порожня…навіть краплини не вичавити вже.

Мені дуже цікаво зараз побачити або почути тих вболівальників, яки завжди бачили світло у кінці тунеля при будь якому результаті Динамо. А наразі товариши, що мають гарний зір, повинні розповісти всім , що ж трапилось з командою та ще з такою. Бо сьогодні я так і не зрозумів, що хотіли кияни зробити на полі , та на що сподівався бухарестський дідусь. Точніше, його поведінка біля поля , яскравий доказ того , що команда давно не має тренера. Динамо при цьому тренерові вмерло, а ця лытера Д на формі та назва, як спогад вболівальникам про колись велику команду. Я давно розумію, що лаври Лобановського не дають спокою румуну, а заздрість не дуже гарна риса . Цікаво послухати його думки після гри, бо вони завжди щось нове висвітлюють , але ще ніколи я не чув про особисті помилки пана Мирчі , завжди винні судді, федерація, вболівальники суперники, або якісь вороги клубу… А сама гра йому завжди подобається. Як що казати коротко : Браво…(а потім сюди можливо додати те, що на думку кожного здається слушним). Особливо мені стало погано, коли після програного матчу сер Луческу з усмішкою вітався з гравцем АЄКа, навіть поразка та ще така прикра, настрій йому не зіпсувала. А це вже діягноз!

Що до висновків на яки сподіваються деякі, то мабуть вже забули слова молодшого Суркіса про беззаперечну довіру до Луческу. Це кляті імперіалісти після таких здобутків команди завжди роблять заміну коуча. Вони ж розуміють , що вболівальники не пробачать інфантильність , бо сам футбол не для того, щоб хизуватись перед своїми друзями або конкурентами , а саме для прихильників цієї чудової гри . Президенти клубів розуміють, що повний стадіон- це оцінка їх роботи , тому якщо щось не так, то не вагаючись роблять що час потребує. У Динамо таке неможливо від слова зовсім, бо ця каста людей, що вболівають за клуб Динамо , не впливає на керманичів , та скоріше ні на що не впливає . Бачити задоволену пику молодшого Суркіса та чути гарні слова його та ще Луческу , набридло . Не розумію, що вони роблять в Динамо, бо так робити з футболом неможливо, а вони це роблять та й ще з великим задоволенням.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.09.2022, 08:54
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10339 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть