Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Результат нормальний...але потрібно щось робити

2022-09-28 11:15 Ось і все… мордування вболівальників закінчилось. Всі ці розмови про потужну збірну країни нічого не варті, ...

Ось і все… мордування вболівальників закінчилось. Всі ці розмови про потужну збірну країни нічого не варті, бо вона повністю відповідають своєму рівню. Це рівень гравців, тренерів та керівництва українським футболом. Кожного, та усіх разом. Тому , коли ми були просто у захваті від перемоги над вірменами, або ж над такими слабкими командами, чомусь не бачимо, що наша збірна далека від кращих стандартів , коли треба обов”язково перемагати, і щось не те діється на полі.

Чогось не вистачає. Хоча слів про бажану й таку необхідну перемогу від гравців та тренера дуже багато лунало. Але ж не треба сумувати, ми повинні зрозуміти, що наш футбол невисокого рівня , тому те , що ми бачимо на полі та у таблиці - суцільна правда, а бажання та впевненність перемагати всіх , більше нагадує казку або фентезі.

І навіть друге місце не такий й поганий результат. Ми бачимо що треба щось робити з вітчизняним футболом, бо за останні роки він впав нижче того плінтуса. Ну , ми в змозі одного разу стрибнути вище голови,можливо й ще раз, а потім здобути таку потрібну перемогу над черговим суперником не вміємо. Сама гра цього не дозволяє. Сам футбол рівня його керівників, клубів, тренерів та гравців.

Тут мені дорікають , що я не в захваті від збірної, бо завжди нема слів захоплення після перемог. Невже не зрозуміло, що нема чим пишатись від гри та результатів , що нам демонструє збірна та вітчизняні команди. Немає той впевненості, що дозволяє перемагати топ- суперників, немає класу, немає жаги до перемогу у футболістів , а у тренера немає знань та досвіду , як це робити не епізодично, а завжди. Нічого нема, і що робити вболівальнику?

А у вітчизнянному футболі треба багато що робити, починаючи від дитячих футбольних шкіл
і до команд вищого рівня. Треба дуже багато що міняти, але це розумію я та багато хто, а ось керівництво АФУ задоволено таким станом...дуже задоволено .А вболівальник ні. А це вже конфлікт інтересів и треба його швидко вирішувати, бо через кілька років навіть друге місце буде нейздісненою метою.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.09.2022, 11:15
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть