Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як більшість гравців ЗБУ "сплавляли"Петракова,,,

2022-09-28 13:00 Хто розуміється на футболі і бачить трішки більше,ніж на екрані телевізора,-той мене прекрасно зрозуміє. А "плавили" ...

Хто розуміється на футболі і бачить трішки більше,ніж на екрані телевізора,-той мене прекрасно зрозуміє. А "плавили" тренера якраз всі ті гравці,що виходили у 2-х матчах проти кельтів. Проти вірмен грав зовсім інший склад гравців,які повинні були показати нам усім,що їх недарма взяли у збірну.

Петраков конфліктував з ведучими гравцями збірної,виганяв з команди,потім повертав назад (Малиновський),не залишив набагато сильніших Буяльського та Гармаша в команді замість тих ,кого добрав потім.

.. Спочатку в нього більш-менш щось виходило,-команда грала швидко,швидкісна гра була добре поставлена,грав у три захисники,було багато ударів по воротах суперника. І ось після тих конфліктів,про які ми знаємо (і не знаємо),гра збірної щезла,як роса на сонці. На мою думку,-саме ведучі гравці прийняли активну участь в "сплавлянні" Петракова. Я впевнений, що дай Ярмоленку ще 100 разів пробити з такого положення,яке він мав,-він би із цих 100 разів забив би всі 100 або і більше! Те саме стосується і Довбика,і Степаненка... А чи хтось помітив вирази на обличчі перерахованих гравців після їхніх невдач??? Якісь потаємні злорадські усмішки дали привід мені і написати цей блог. І в першій,і в другій грі з кельтами звідкілясь взявся антифутбол у виконанні ЗБУ, в який грає лише ДК на чолі з Луческу,якого,мені здається,також "сплавляють" гравці ДК. Вболівальники ДК та ЗБУ вже давно розчаровані отою недолугою антифутбольною тактикою Луческу,яку перейняв і Петраков-"привеземо собі голи самі". Це коли 70-80% ігрового часу команда перепасовується на своїй половині поля та своєму карному майданчику.включаючи воротаря, а потім вибивають м'яча "світ за очі" кудись в аути. Пропущено було дуже багато голів після обрізок біля своїх воріт. Особливо в ДК. Так що все закономірно .Не бачу я дальшої праці Петракова у ЗБУ! З наших тренерів віддав би перевагу Маркевичу-інших не бачу..

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.09.2022, 13:00
28.09.2022, 13:00
411142 0
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3259 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть