Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Моя олімпійська смартопедія. Настільний теніс

2022-09-30 03:34 Своєму народженню настільний теніс має завдячувати.. типовій британській погоді. - А чи не перенести наше дійство ...

Своєму народженню настільний теніс має завдячувати.. типовій британській погоді. - А чи не перенести наше дійство під дах, сер, -запропонував хтось із ентузіастів великого тенісу своєму партнеру по грі після чергового падіння на слизькому від дощу корті.

У приміщенні цей благородний вид спорту і трансформувався у настільну версію, яку ще часто називають пінг-понг.

Щось китайське звучить у цьому слові, чи не так? Може тому м'ячик та стіл із сіткою так полюбили в Поднебесній, що почали молитися на цей вид спорту, як у Союзі при Хрущові молилися на кукурудзу, а в сучасній Росії марять відродженням великої держави.

Та китайці - народ впертий і самовідданий. Коли мільйони батьків віддають своїх 4-5-річних малюків до секцій з цього виду спорту, результат не забариться. І починаючи з 1988 року - олімпійського дебюту настільного тенісу - червоний прапор КНР постійно майорить вище всіх. Були, щоправда, винятки, як корейське "золото" у парному розряді вдома у Сеулі, чи перша та єдина поки вища нагорода у європейців - перемога шведа Вальднера у Атланті. А на Іграх у Токіо господарі радісно салютували ракетками у міксті, а у відповідь японські вболівальники у ейфорійному пориві зірвали із своїх обличь набридлі анті-ковідні маски.

На цій Олімпіаді єдиними з європейців на медаль спромоглися німці, де першу скрипку, точніше першу ракетку, грав тенісист з типовим тевтонським ім'ям Дмитро Овчаров. Його батько Михайло, киянин за походженням, був чемпіоном колишнього СРСР і учасником двох чемпіонатів світу. Овчаров-молодший також народився у Києві, та з дитинства живе у бундесі. Може тому, на клубному рівні він представляє команду "Факел-Газпром" із Оренбурга. Що вдієш: у них, дойчів, якесь сакральне ставлення до Газпрому. Та й назва міста, де базується клуб, звучить явно по-арійські.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.09.2022, 03:34
30.09.2022, 03:34
411535 2 Internat, sureman
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2252 комментария)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Кадис 0 : 0   15 мая 20:30
Чемпионат Англии Брайтон Челси - : - 15 мая 21:45
Чемпионат Франции Ницца ПСЖ - : - 15 мая 22:00
Реймс Марсель - : - 15 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть