Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Це неповага до вболівальника

2022-10-02 20:34 Курт Вонегут колись висловив таку думку що , якщо вчений не в змозі за п”ять хвилин ...

Курт Вонегут колись висловив таку думку що , якщо вчений не в змозі за п”ять хвилин пояснити восьмирічному хлопчику чим він займається, то це шахрай. Розумієте, це дуже схоже на дійсність! Я здивую багатьох, але в українському футболі таких шахраїв дуже багато. Та не тільки серед президентів клубів, керівників АФУ, суддів, але ж і серед тренерів теж.


Вболівальників Динамо насправді дуже багато і , як я розумію, всім давно вже минуло вісім років , та вони здатні зрозуміти багато чого, навіть складну теорію відносності Ейнштейна , якщо не брехати їм в очі. А нам брешуть, з посмішкою, буває з поважним обличчям, але завжди приховують правду. Чому так, не розумію, мабуть розраховують що вболівальники, або несповна розуму, або вони все проковтнуть, що кажуть і цього буде досить. Як можна щось казати після матчу головному тренерові, але чого це його команда програла , або не досягнула потрібного результату, так і не зрозуміло? Від слова- зовсім! НІ, завжди чую багато претензій до суддів, до втоми футболістів, до чого завгодно, але це не може бути головною причиною поганої гри та результату. Згоден, що одного разу може і так трапитись, а коли це постійно відбувається, тут щось інше. Невже це мої фантазії?

Тому дуже бажаю все знати. Правду тільки правду, бо набридло чути суцільню брехню та ще від діячів з емблемою Динамо. Ми ж кожного дня бачимо облуду , у виконанні посадових осіб Динамо, брехню та хамство, бо така неповага до вболівальників київського клубу саме так и зветься. Неповага не тільки від тих, хто повинен щось завжди казати, а від тих, хто виходить , як то кажуть, грати у футбол. Сумно на це дивитись, бо у футбол грають трохи інакше …тобто повинні грати. Але балачки то таке, головне , що немає дій, для зміни ситуації, можливо щось робиться, але якщо ці дії ні до чого гарного не приводять , то здається Курт Вонегут був правий. Можливо я помиляюсь, можливо дуже прискіпливо ставлюсь до клубу з емблемою Динамо, але ж, вибачайте, вони повинні грати для мене та таких як я, а не навпаки . Я маю бажання, щоб Динамо поважали суперники та й тремтіли від жаху, бо гра з ними нічого гарного у майбутньому не повинна мати. Бажаю, щоб футболісти, тренери та керівники клубу поважали зворотний бік футболу, тобто вболівальників . Краще за всього гарно виконувати свою роботу. Як було колись… Я ще пам “ятаю це, тому так сумно від гри Динамо сьогодні.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.10.2022, 20:34
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10339 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть