Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Біла заздрість

2022-10-12 09:24 Розумію, що цім постом викликаю на себе вогонь всіх вболівальників Динамо, яки досі в захоплені від ...

Розумію, що цім постом викликаю на себе вогонь всіх вболівальників Динамо, яки досі в захоплені від минулих результатів та гри команди і вона завжди краща. Як то кажуть, вони по інерції не бажають бачити те, що перед нашими очами сьогодні діється. Або молодих, яки тільки чули про те саме Динамо ,але ніколи не бачили його в дії.

Не думав, що за останні років 15 буду дивитися гру Шахтаря та не бажати йому поразки, навпаки, вчора дуже хотів щоб ці іспанськи мажори замість очок повезли до дому нуль.

Напередодні бачив, що наш Йожеф славетний висловився про майбутню гру Шахтар- Динамо, як то кажуть, для вболівальника київського клубу це дуже приємно, але побачивши вчора, що зробили наші закляті друзі з королівським клубом, думаю, Йожеф Йожефовіч помиляється, та ще як. Те , що демонструє Динамо у цьому сезоні, навіть грою назвати важко, а вчора я побачив , як молоді хлопці з Шахтаря робили з Реалу посміховисько на протязі всього матчу та сам результат задовольняє більше понтових футболістів з Мадриду, ніж українців. Розумієте з володарем Кубка Ліги Чемпіонів, а не з командою рівня Міная, не ображая цю команду. Та й сам рахунок дійсно кривавий , бо за нього довелось червоною рідиною заплатити вершковим.

Розумію, що гра на гру не схожа, бо ми бачили , як тиждень тому Реал дома робив що хотів з нашою командою, але те що я побачив вчора не тільки здивувало, але й наштовхує на думку що саме в Динамо щось не те робиться. І зовсім не те нам кажуть. Я далекий від думки захоплюватися грою молодих шахтарів, але , вибачайте, сьогодні в час війни сама така гра робить більше ніж зброя. Вона показує всьому світі незламний дух українців. Ось що дуже приємно. Сумно що не Динамо так робить, а наші закляті друзі.

Завтра Динамо знову грає з Реном, що там побачимо, ніхто не може вгадати, але як на мене треба закінчувати казати різну дичину та дурню, бо, напевно, футболістам краще ніж на фронті, а я щось не чув від війскових, що їм дуже погано. Треба вже Динамо грати та вигравати!!! А потім кияни грають з Шахтарем і результат цього матчу набагато цінніший та важливіший ніж гра у Лізі Європи, бо з ЛЄ вже зрозуміло, а саме у грі УПЛ щось повинно вирішитися для воєного сезону. Як то кажуть: Або пан, або, пропав!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.10.2022, 09:24
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть